Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Transformace Poselství Další témata Dr. Masaru Emoto - Modlitba za fukušimskou vodu, dopis z 31.3. 2011
Dr. Masaru Emoto - Modlitba za fukušimskou vodu, dopis z 31.3. 2011 PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Láďa   
Středa, 05 Únor 2014 18:57
14. ledna jsme uveřejnili "Nové poselství Hathorů  z 20,12. 2013 k situaci ve Fukušimě" s meditací na pomoc Matce Zemi, vodě ve Fukušimě a vůbec na pomoc v této náročné situaci, kterou Hathoři sami navrhli. Věříme, že to mnohé z vás inspirovalo k účasti na této meditační pomoci.

Rádi bychom však na tomto místě ještě také připomenuli dopis Dr. Masaru Emota z 31.3. 2011, (objevitele vlastností vody jako paměťového média našich energií, emocí, pocitů, energií vůbec), který napsal krátce po oné havárii v jaderné elektrárně a kterým požádal lidi na celém světě o modlitby za fukušimskou vodu.   Možná, že vás tento dopis bude také pozitivně inspirovat.

Dopis od Dr. Masaru Emoto

31.3. 2011

Všem lidem na světě,

Prosím pošlete svou modlitbu lásky a vděčnosti vodě v jaderných elektrárnách japonské Fukušimy.


Mohutné zemětřesení o velikosti 7 stupňů Richterovy stupnice a masivní tsunami zapříčinilo smrt více než 10 000 lidí, kteří jsou stále nezvěstní. Od této katastrofické události již uběhlo16 dní. Co dělá situaci ve Fukušimě ještě horší je to, že kontaminovaná voda z jaderných elektráren začala prosakovat do oceánu, vzduchu a okolních vod. Tento problém je dosti opomíjen, protože veškerá pozornost je zaměřena na zchlazování radioaktivních materiálů v reaktorech.

Opravdu se nedá udělat víc?
Myslím, že ano. Během dvaceti let výzkumu a měření krystalů vody prostřednictvím fotonové techniky, jsem byl svědkem toho, že se voda může proměnit v pozitivní, jakmile obdrží čisté vibrace z pozitivní a upřímné modlitby bez ohledu na to, jak daleko od ní se zdroj vysílající modlitbu nachází.

Energetická rovnice Alberta Einsteina, E = MC2 opravdu znamená, že množství energie = počet lidí a plochy jejich vědomí.

Teď je čas, abychom pochopili pravý význam toho všeho. Pojďme se všichni sjednotit ve společné modlitbě za planetu Zemi. Tímto bych chtěl poprosit všechny lidi nejen v Japonsku, ale na celém světě, prosím, pomozte nám najít cestu z krize této planety!

Postup naší společné modlitby je následující:

Řekni prosím následující větu:

„Vodo z Fukušimské jaderné elektrárny, omlouváme se ti za to, že tolik trpíš.
Prosím, odpusť nám.
Děkujeme ti
a máme tě rádi.“


Prosím řekněte si tyto věty nahlas nebo ve své mysli. Opakujte je třikrát s rukama sepjatýma v modlitební pozici, prosím pošlete vodě tuto svou upřímnou modlitbu.

Děkuji Vám z celého srdce,
s láskou a vděčností,

Masaru Emoto

Messenger of Water
http://emotopeaceproject.blogspot.com/
 

Vyhledávání