Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Transformace Poselství Přijatá vnitřní cestou Kryon - Kniha 12 - "12 vrstev DNA" - JAK KNIHU KOUPIT
Kryon - Kniha 12 - "12 vrstev DNA" - JAK KNIHU KOUPIT
Uveřejnil(a) Láďa   
Středa, 09 Duben 2014 21:56

Jak knihu koupit.

Speciální zvýhodněná cena


Pro všechny čtenáře webů www.transformace.info a http://kryon.webnode.cz/ platí cena speciální, zvýhodněná, naším prostřednictvím a to 280,- Kč (plus dopravné, viz níže). Základní, maloobchodní cena knihy je 325,-Kč

Pro využití této zvýhodněné ceny zasílejte své objednávky přímo na tento email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript (pokud máte potíže s tímto e-mailovým odkazem, klikněte na něj pravým tlačítkem a zvolte "Kopírovat e-mailovou adresu". Na tuto adresu pak pošlete email ze své emailové schránky). Tyto objednávky jsou vyřizovány přednostně.

Platební podmínky: 
Knihu je možné zaplatit jednak bankovním převodem nebo také poštovní složenkou na účet, jehož číslo vám sdělíme v rámci potvrzení vaší objednávky, vč, i variabilního symbolu (VS).
Možná je též platba při dodání knihy na dobírku,. Tento způsob však cenu doručení zvyšuje o další poštovní poplatek (viz níže)


Dodání:
Knihu vám zajistíme vč. zaslání poštou jako doporučenou zásilku příp. jako balík při vyšším počtu knih.

1 až 2 Ks  za snížené poštovné a balné 65,-Kč tj. 345,-Kč  za zaslání 1 knihy (280 + 65), resp. 625,-Kč za zaslání 2 knih (560 + 65).  V případě zaslání na dobírku tj. vč. poplatku za dobírku jsou celkové poštovní poplatky ve výši 100,-Kč k ceně, tj. 380,-Kč za 1 ks, 660,-Kš za 2ks.

3 ks
- poštovné a balné vč. pojištění  je 100,-Kč a vč. poplatku za dobírku je poštovné  145,- Kč k ceně knih.

4 ks
- poštovné a balné vč. pojištění (již jde o balík) 115,-Kč a vč. poplatku za dobírku je poštovné  155,- Kč k ceně knih.

Pro 5 - 10 ks je poštovné a balné vč. pojištění  120,- Kč  a vč. poplatku za dobírku je 160,- Kčk ceně knih.

Osobní převzetí:
Pro pražské zájemce o knihu existuje možnost osobního vyzvednutí knihy, bez dalších poplatků, v centru Prahy, přibližně asi 200m od náměstí I.P. Pavlova. Vzhledem k tomu, že jde pouze a jen o výdejní místo, přesnou adresu sdělujeme jen konkrétnímu zájemci, po zaplacení ceny knihy, abychom předešli nedorozuměním.

Nákup v nakladatelství:

Knihu vydává nakladatelství BEN - technická literatura.
Vlastní prodejna nakladatelství BEN:  Věšínova 5 Praha 10,
Neoluxor Václavské náměstí, Knihy ABZ, Partner Technic Slovensko

Koncová maloobchodní cena je 325,- Kč
Pro nákupy přímo na prodejně, bez objednání přes internet

Zvýhodněná cena v nakladatelství BEN pro internetové objednávky je 295,- Kč
(viz webová stránka knihy).
(slouží jako kompenzace poštovného, poštovné a balné je 85+35 = 120,- Kč i na 1 knihu, zdarma pro objednávky nad 2.000,-Kč = 7 ks,)   http://www.ben.cz/cz/e-shop/slevy-a-akce/postovne-zdarma/

Celková cena je pak 415,- Kč


Další prodej:-
V průběhu času bude možné knihu zakoupit i v jiných internetových prodejnách.

Objednávky na Slovensko:


Slovenští zájemci si mohou knihu objednávat také na téže Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .  Knihu zašleme po zaplacení ceny knihy v Kč na zadaný bankovní účet, avšak poštovní poplatky budou vyšší.

Platební podmínky:
Pro tyto objednávky za speciální zvýhodněnou cenu – platby na bankovní účet 2300549571/2010 (Fio Banka) převodem nebo složenkou, předem, před dodáním knihy.

Knihu zašleme po zaplacení ceny knihy vč. poštovních poplatků v Kč na zadaný bankovní účet. Avšak poštovní poplatky jsou vyšší vzhledem k tomu, že pošta účtuje mezinárodní poštovné. Celková cena 1 knihy zasílané na Slovensko je pak 450,-Kč tj. asi ±16,90 €, dle použitého, platného denního kursu. Při objednání více ks najednou, je cena přepočtená na 1ks nižší, vzhledem k poštovnému:  2 knihy celkem . 800,-Kč - 29,74 €  (400 resp. 14,87 € na 1 knihu), 3 knihy celkem 1070,-Kč tj. 39,80 € (359,-Kč tj. 13,27 € na 1 knihu) a 4 knihy celkem 1.360,-Kč tj. 50,60 € (340,-Kč 12,35 € na 1 knihu v zásilce).

Poznámka: Aby byl převod levnější převádějte částku v eurech. Konkretní částku s objednatelem vždy vykomunikujeme v rámci vyřizování objednávky.
 
Pro mezinárodní platbu budete potřebovat číslo čtu ve tvaru IBAN a kod SWIFT. Obojí vám zašleme mailem spolu s potvrzením objednávky.


Další způsob objednání knihy
Jinou možností je využit e-shop nakladatelství BEN – Technická literatura. V takovém případě pak je možnost si knihu osobně vyzvednout v některém z výdejních míst výdejní sítě společností Zásilkovna a Uloženka s nimiž BEN spolupracuje. Avšak v tomto případě neplatí ona výše uvedená zvýhodněná cena 280,- Kč, ale kniha se v e-shopu nabízí za 295,-Kč.

V případě nejasností zašlete dotaz na  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .
 

Vyhledávání