Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Transformace Poselství Přijatá vnitřní cestou Kryon - Aktuální změny na Zemi 20.6.2014
Kryon - Aktuální změny na Zemi 20.6.2014
Uveřejnil(a) Láďa   
Neděle, 22 Červen 2014 20:36
Channeling Kryona přijala Marketa Selinijana, 20.06.2014

„Milovaní,
Země prochází koridorem vesmírných erupcí. Magnetické pole Země je v těchto dnech nestabilní a mřížka Lady Gaia se potýká s obrovskou zátěží. Je zkoušena v síle svého světla. Světelné body, které mřížku spojují se zemskou pevninou, jsou zkoušeny ve své pevnosti. Některé z nich zůstávají stabilní, některé z nich kolabují, některé získávají na síle a další nové vznikají. Tím začíná docházet k přepólování magnetického pole Země. Při této příležitosti Zemi pomáhá tisíce světelných bytostí, z nichž některé z nich můžete zahlédnout i fyzickým okem. Také vás provází během vašeho spánku a v meditacích. Meditace mají v tomto období zvláštní sílu. Síla úmyslu se násobí. A změny, které ve svém nitru připustíte, mají veliký vliv na mřížku, se kterou stále nevědomky pracujete.

Vaše šišinka se stává více aktivní a můžete ji podpořit tím, že v oblasti čela uvolníte napětí. Oblast čela můžete jemným dotykem promasírovat. Rozproudíte nashromážděnou energii, která v této oblasti čeká na průchod do centra vaší hlavy. Pouhým dotykem v oblasti čela dokážete člověka zbavit bolesti hlavy, kterou může způsobovat přezásobení tohoto centra energií. Jen volné kanály dokáží přijímat energii tak, aby byla pro tělo užitečná. A tak jak jsem již zmiňoval v úvodu tohoto roku, rok 2014 je rokem fyzického těla a každá stagnace ve fyzickém těle se hned odráží na vašem zdraví. Přípravné období je pryč, následuje prostoupení širokou vlnou světla. Větší než to bylo dosud na Zemi možné. Staré se hroutí a tělo získává svobodu. Svoboda v energii pohybu se rovná vaše dokonalé zdraví. Svoboda v energii pohybu se rovná svoboda, o kterou usilujete na Zemi. Je to návrat k jednotě, kam se Země vzestupem vrací.

A toto turbulentní období bude Zemi provázet i v dalších měsících. Letošní léto není ve znamení klidných vibrací, ale je to období, na které nezapomenete.

S láskou Kryon“

© Marketa Selinijana, www.zemeandelu.cz
 

Vyhledávání