Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Transformace Akce Akce našich přátel IGOR CHAUN UVÁDÍ EVU PUKLOVOU NA SETKÁNÍ VE SPOLEČNOSTI GOSCHA
IGOR CHAUN UVÁDÍ EVU PUKLOVOU NA SETKÁNÍ VE SPOLEČNOSTI GOSCHA
Uveřejnil(a) Láďa   
Pondělí, 15 Prosinec 2014 15:20

Milí přátelé,

před časem jsme vás informovali, že Igor Chaun připravuje ve své společnosti GOSCHA vystoupení naší kamarádky, lektorky a léčitelky Evy Puklové. Jde o akci navazující na rozhovor, který s Evou Puklovou Igor Chaun uskutečnil v loňském roce v létě a který natočil na video a také pak zveřejnil na Youtube. Tento rozhovor vyvolal veliký zájem mezi těmi, kteří sledují video YT kanál Igora Chauna.

Pokud i vás teto rozhovor zaujal a chcete se zúčastnit živého setkání s Evou Puklovou, ale i s dalšími hosty, pak přijďte v neděl, 21.12. 2014 do Klubu lávka, Staré Město, Novotného lávka 201/1.

Program vánočního GOSCHA setkání začíná v 10:30 a probíhá asi do 15:00 hod. Setkáte se s Igorem Chaunem, Karaimi Motyčkovou, Evou Puklovou a možná, jako překvapení, s Raduzou či Jardou Duškem.

Vstupenky v ceně 300,-Jč je vhodné objednat předem. Formulář k tomu účelu je na webu GOSCHA společnosti ZDE. Avšak je možné vstupenky koupit i přímo na místě.  V ceně je i vegetariánské, veganské i masité občerstvení. 

Kompletní program vánočního GOSCHA setkání je také na již výše uvedené adrese webu GOSCHA společnosti.

redakce

 

Vyhledávání