Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Transformace Akce Společné akce DOBA OBRATU - Posun lidského Vědomí
DOBA OBRATU - Posun lidského Vědomí PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Láďa   
Čtvrtek, 18 Prosinec 2014 09:46
Milí přátelé,

v prosinci 2012 jsme byli svědky velkého obratu a posunu v lidském Vědomí. Tento posun způsobil všechny ty změny, které nyní žijeme, i ten zvýšený chaos, jímž reaguje nepřipravené vědomí lidí bránících se změnám, zvl. lidí reprezentujících temné energie na planetě.

V těchto a nejbližších dalších dnech již žijeme a budeme ještě žít velkým přílivem silných, vysokovibračních energií přicházejících z vyšších sfér Vesmíru. Tyto energie způsobí další posun lidského globálního Vědomí u lidí, kteří jsou k tomu připraveni. A tím dojde opět ke skokovému navýšení množství Světla na planetě a k výraznému posunu globálního lidského Vědomí směrem k lásce, přátelství, úctě a míru.

A k posílení, ale i k oslavě tohoto procesu a této příležitosti v dějinách planety, jsme pozváni ke společným meditacím ve dnech 19.12.a  21.12. 2014, které jsou postupně chápány jako příprava, upevnění a vyvrcholení.
 
Více pak v následujícím videu (3 minuty):
Nastává bod obratu - příliv světla na planetu Zemi
 

Vyhledávání