Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Transformace Poselství Přijatá vnitřní cestou Poselství od Montyho - Montague Keen a Veronika Keen – 11. ledna 2015
Poselství od Montyho - Montague Keen a Veronika Keen – 11. ledna 2015
Uveřejnil(a) Láďa   
Úterý, 20 Leden 2015 22:51
Nyní  jste svědky rozpadu Kabaly*. Dělají chyby. I když vystupňovali kontrolu, již to nestačí, aby vás všechny drželi v otroctví. Uvnitř se vytvořily frakce,  vzájemně si nedůvěřují. Jejich nenasytnost nemá hranic. Mezi zloději cti nehledej.

Nyní vidíte širší obraz, a také nesrovnalosti ve vysvětleních, která Kabala podává ohledně svých falešných operací. V minulosti to vše fungovalo jako magie na ovládání mas. Již dříve jsem vám řekl, že jsou to bytosti, které se drží svých zvyků, takže pokud to zafungovalo jednou, dělají to znovu a znovu. Ale nyní to již nefunguje**.

Kabala je uzavřena v třídimenzionálním uvažování. Nemohou zvednout své vibrace nad třetí dimenzi a nikdy toho nebudou schopni. Velká většina z vás již není chycena ve 3D. Nyní jasně vidíte, čeho je Kabala schopna. Oni nemohou přestat se svou hrou, ale vy můžete, a v tom máte výhodu, k níž jste směrovali. Když děláte své vlastní rešerše, odstranili jste okovy, které vás držely v temnotě a pod kontrolou. Sledujte se zájmem, co udělají v příštích několika měsících, když se perou a bojují mezi sebou, jak se snaží udržet moc. Je to hra, v níž je předurčeno, že prohrají.  Zničili každou planetu, na kterou vstoupili, protože nemohou žít s původním obyvatelstvem. Jejich chtění vzít si vše pokaždé způsobuje jejich pád, a budou opět vypuzeni, aby se vrátili, odkud přišli.  

Bude to chtít čas, aby se spravily všechny škody, které na Zemi způsobili. Vy, mí drazí přátelé, budete muset posbírat střepy a opravit škody. Musíte nalézt nové cesty, jak na Zemi žít. Naše centra budou hrát obrovskou roli v restrukturalizaci života na Zemi. Prosím, pomozte nám toho dosáhnout, protože to nemůžeme udělat bez vašich příspěvků.

Po dlouhou dobu to Kabala měla, jak si to zařídila. Čipovali děti, které přišli na Zemi s posláním, a používali různé metody ovládání,  aby se pokusili jim zabránit v dokončení tohoto poslání. Veronika*** se dověděla, že ji vzali na palubu nepřátelské lodě a očipovali ji, když jí bylo 5 let. Ten čip Kabale umožňuje, aby ji našli.  Po celý život jí to způsobovalo problémy. Dělali toho mnoho, aby zabránili Veronice a mně, abychom se potkali. Až teď se Veronika dovídá, co bylo uděláno, aby jí bylo zabráněno setkat se se mnou  a také  s těmi, s nimiž potřebuje spolupracovat.

Místa reptiliánské kontroly mysli jsou všude kolem vás. Jsou ukryty ve výškových budovách a v monumentech. Jsou speciálně vymyšleny, aby vám škodily a ovládaly vás. Vše bylo zahaleno závojem iluzí, aby vám bylo zabráněno vidět skutečný obraz. Vše je strategicky umístěno, aby to vám, lidem, maximálně škodilo. Oni vás zde nechtějí, protože doufali, že to bude jejich planeta.  Vzhledem k tomu, že ztrácejí půdu pod nohami, se vše vyvíjí rychleji, takže nemůžete ztrácet čas, protože v sázce je vaše přežití. Spojte se a pracujte společně. Musí být chráněna vaše budoucnost na Zemi. Oni ničí životy ve snaze udržet se,  i když vědí,  že bitvu o ovládnutí Planety Země prohráli. Používají ČERNOU MAGII a toto používání Temného umění je dosud drželo u moci. Zabránili jsme válkám, které tak zoufale potřebují aby vládli a my v tom budeme pokračovat. Zabíjení nevinných lidí musí přestat.

Je tu ještě další osoba, kterou mají především na mušce. Očipovali ho před několika lety. Dali mu kolem krku neviditelný obojek, který zafunguje pokaždé, kdy se „probudí“ a  nutí ho to jít zpátky ke svým manipulantům, kteří ho potrestají.

Na ovládání používají kroužky a implantáty. Je to nejtemnější Černá Magie, a je bezohledná a strašná. My, z Ducha, vás žádáme, abyste se v myslích zaměřili na to, aby byl tento člověk osvobozen. Lidstvo potřebuje, aby se to stalo. Oni ho používají jako prostředníka, aby škodili Veronice, aby onemocněla a byla vyčerpána a aby jí to způsobilo velké bolesti a nemohla spát. Prosím, pomozte.

Moje drahá Veroniko, vím, že na výročí mého úmrtí, vždy 15. ledna, si  připomeneš ten hrozný večer v Královské Akademii umění, kdy jsem naposledy vydechl při přednášce, která byla filmována. Neopustil jsem tě, ani nikdy neopustím. Jsme jednou součástí, spolu s tím, kdo potřebuje pomoc. Tři části jedné duše. Když jeden trpí, všichni to cítíme. Kabala to   všechno ví a využívá skutečnost, že když ubližují jednomu, mohou ranit všechny tři z nás. Pouto mezi námi nemůže být nikdy přerušeno. V srdci víme, že je to všechno pravda.

Připravte se na to, že vytvoříte novou budoucnost bez válek, hamižnosti nebo jakékoliv korupce. Můžete to udělat a uděláte to.

Tvůj navždy oddaný Monty

* zde to znamená rozpad „sdružení“ Kabalistů, těch, kteří s využitím / zneužitím tohoto starodávného židovského učení ovládali lidstvo.

** zde odkazuji na Kryonova poselství z doby po roce 2012, kdy nám říká a stále dokola – ničemu nevěřte, vládci vám skrze média lžou.  S rostoucím množstvím Světla jednak vystupují na povrch jejich plány, jejich různá tajemství, ale také, jejich plány se již nedaří tak snadno naplňovat, jako dříve a stále více se děje to, že se plány nedaří uskutečňovat vůbec a oni musí stále více improvizovat, na což nejsou zvyklí a nechápou proč jim plány nevychází, když to vždy fungovalo a proto stále stupňují množství i tvrdost akcí.
 
*** Veronika je bývalá manželka Montague (Monty) Keena do doby jeho úmrtí, které on své zprávy předává.

Website: The Montague Keen Foundation

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.
 

Vyhledávání