Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Transformace Zajímavosti Další zajímavosti Interview s Cobrou ze 16. 2. 2015
Interview s Cobrou ze 16. 2. 2015 PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Láďa   
Středa, 11 Březen 2015 08:15

Interview s Cobrou ze 16. 2. 2015 na rádiu Vítězství světla/Victory of the Light

Rob – Dobrý den...vítám vás a našeho váženého hosta Cobru. Jsem poctěn, že je tu každý týden a je součástí procesu a sdílí s námi účast lidstva na plánech na osvobození planety a zrušení karantény, v niž se Země nachází.  Přichází k nám mnoho nádherných věcí. Máme hodně různých dotazů. Než začneme, prosím, pochopte, že Cobra a já neodpovídáme na osobní dotazy o věcech co se vám staly, když jste byli mladší. Ani o druhých lidech, co dělají…Neptejte se, zda je pravda, co řekla ta a ta osoba, ale když tak se ptejte rovnou na tu záležitost… a nyní již vítám Cobru. COBRA – děkuji za pozvání

Rob – …od doby co jsme naposledy hovořili, se událo  mnoho změn a  máme mnoho dobrých zpráv. …Můžete nám podat info o aktuální  situaci, co se děje v solární soustavěCOBRA – V zásadě je přítomnost negativních bytostí v solární soustavě minimální a všechny jsou napojeny na síť chimery. Nyní probíhá dočišťování zbytků. Bylo velkým vítězstvím, že byly zcela odstraněny  fyzické částicové bomby a podobné technologie. Zůstaly jenom plazmové. Ty budou odstraněny teď - je to velký pokrok. Očišťování solární soustavy pěkně probíhá. Bylo také dosaženo pokroku i v této oblasti.   

Rob – OK. Ohledně  Chimery  a její interakce s pozemskými příslušníky Kabaly: jsou tyto typy komunikací již přerušeny anebo jsou s nimi vysocí členové Kabaly stále pevně spojeni a chodí sem a tam do bašt  Chimery? COBRA – Bohužel, někteří vysoce postavení členové Kabaly mají stále určitý stupeň komunikace se skupinou Chimera. Zejména mluvím o Nesvaté čtyřce. Bohužel, jsou stále v kontaktu.

Rob – OK. Dále jsem zvědav na …probíhají v naší galaxii někde  nějaké negativní operace Chimery/reptiliánů/orioňanů/drakoniánů? COBRA – Ne, ne. Toto je poslední solární systém, vlastně poslední planeta, která musí být osvobozena.  ..za posledních 25 000 let byla většina sluneční soustavy pod kontrolou skupiny Orion/reptiliánů/ drakoniánů.

Rob – Rád bych slyšel aktuální info k situaci na Ukrajině….COBRA – jsou zde jako vždy, dvě frakce, které mezi sebou bojují. Východní aliance, aliance BRICS a Západní Kabala, které mezi sebou bojují. Je to v podstatě poslední fáze galaktických válek. Je to zrádná situace, protože pokud bude příměří porušeno, západní Kabala to využije jako záminku k dalším konfliktům v oblasti. To ale východní aliance nechce. Dochází ke dvěma věcem. Pokračuje starý konflikt mezi aliancí BRICS,  Východní aliancí a západní kabalou. Došlo k mírové dohodě. Kabala se to pokouší zneužít, chtějí zvýšit v oblasti násilí. Současně probíhají jednání za oponou, aby se Evropa více spojila ve finančním smyslu s aliancí BRICS a s Východní aliancí, také z geopolitického hlediska. To může v Evropě způsobit velké posuny v oblasti financí. Za oponou probíhají velké restrukturalizační změny a Ukrajina je pouze špičkou ledovce.

Rob – Co se skutečně děje? COBRA Probíhá mnoho jednání. Opravdová jednání se nedějí mezi vrcholovými politiky. Probíhají mezi Putinem a Obamou.  Není to oznamováno veřejnosti, ani v alternativních médiích. Občas o tom informuje Fulford.  

Rob – Mluvil jste o černé šlechtě. O rodině Farnese a Orsini. Že jsou to archoni a že někteří z nich byli zadrženi. Jak to v současnosti s nimi vypadá? Byli odstraněni anebo musíme čekat na událost? COBRA – Nebyli odstraněni, ale ztratili hodně ze své moci. Rychle ji ztrácejí. Je to nejrychlejší sešup v lidské historii.

Rob – Nad zemí a v agarthské síti docházelo k interakcím mezi různými ET skupinami – jak „hodnými“,  tak tyranskými ; a nejenom mezi příslušníky agarthské sítě, ale i mezi světovými politickými vládami. Je to pravda?  COBRA Ano, za oponou se odehrává mnoho věcí, které se nikdy nedostanou do médií, ani do těch alternativních.  

Rob – Obě strany se dohodly, že to udrží v tajnosti - asi proto, že ti zlí nechtějí, abychom věděli,  že jsou tady, abychom se od nich nedistancovali. A hodní kluci s tím museli souhlasit, protože Země byla držena v šachu na základě  těch technologií a to je donutilo přistoupit na tyto dohody, je to tak? COBRA – Přesně tak.

Rob – Ale obě strany mají na povrchu různě interakce. Obě určitým způsobem do jisté míry porušily dohody. …COBRA – ..víte, je válka a ve válce každá strana testuje, kde má nepřítel slabé místo. Po psychologické i fyzické stránce je jasné, že tato dohoda nemůže být zcela dodržena. Pro stranu světla nebyla výhodná. Ale je to kvůli bezpečnosti zajatců, aby zajatci nebyli z této planety odstraněni.

Rob – Můžete o tom mluvit? Jak probíhal proces zotročování po celou dobu 26 000 let. Dělo se to všechno za pomoci neviditelných technologií plasmových skalárových polí?  COBRA – Ta technologie existovala, a Chimera tajně tuto technologii používala. Nikdo na povrchu planety o tom neměl tušení. Králové a šlechta věděli, že jejich pokrevní linie ochraňují mocné síly. Věděli pouze toto. 

Rob – OK. Takže..tehdy dávali do lidí implantáty?  COBRA – Ano, za posledních 25 000 let to byla standardní procedura.

Rob –  OK. Nedávno jsme mluvili se Simonem Parkesem, kterého unesli zástupci rasy  Mantis, kteří byli na určitém stupni procedury dávání implantátů. …COBRA – Mantisové jako  druh  přešli ke světlu, takže nyní zcela spolupracují se sílami světla.

Rob – Tolik věcí ve vesmíru se změnilo. Zajímalo by mne, jak se na nás dívají.  Různé rasy pocházejí z různých  světů na různých dimenzích.  Je pravda, že v minulosti mnohé rasy,  které se obeznámily s naší situací, požadovali více intervence, aby se věci zastavily? COBRA – Mnoho ras chtělo intervenci. Když si uvědomily, jaká jde zde složitá situace, většinou se toho bály. Situace kolem planety je opravdu docela drsná a opravdu nehezká. A nyní je to lepší, než to bylo. ..Díky bohu, nyní již docela dobře postupujeme s plány na osvobození a blížíme se ke konečnému průlomu.

Rob – Zdá se, že dochází k mnoha pozorováním mimozemských lodí. Narostlo to v rámci procesu přibývání světla? COBRA – Ano, děje se to, ale to nic není v porovnáním s tím, co se bude dít v čase události a po ní.

Rob – …Máme zde dotazy ohledně některých domorodých kultur. Hovořil jsem s Cherokeejemi, Hopiemi, Navaho a Havajany. Také s hnutím za suverenitu z Nového Zélandu, které  vědomě odhaluje podvodný finanční systém.   I Indové mne kontaktují a doufají ve změnu, a Australané. Všechny ty skupiny jsou aktivní ve svých domovských lokalitách -   proti současnému systému korupce. Jsou již někde na Zemi lidé svými pány? Je možné, že jsou někde oblasti, které žijí pod téměř žádným kabalistickým typem kontroly ?  COBRA – Řekl bych, že na zemi došlo k mnoha dílčím vítězstvím. Ale konečný průlom nastane při události. Taková je globální situace, ne lokální.

Rob – Jo, jsou dílčí vítězství, v určitých oblastech a s určitými soudci a policejními postupy. Určití lidé v těchto systémech se nějak rozhodují, že nepodlehnou diktátu takové kontroly tyranské povahy. Na podvědomé úrovni dochází k posunu v lidském vědomí, dokonce i v mainstreamu, že? COBRA – Ano, to je pravda.

Rob – Měl jsem nějaká interview se ženou, která mluví o Agendě 21. Byla členkou australského parlamentu, velmi odvážná žena Anna Bressington. Útočili na ni, protože mluvila pravdu, ale ona se rozhodla, že neuteče a začala hovořit proti Kabale, odhalujíc vnitřní banksterské praktiky, ke kterým v Austrálii dochází. Na planetě je to standard a zdá se, že existuje mnoho alternativních skupin. Ona teď pracuje se skupinou Swiss Indo. Jaké mají úmysly? COBRA – Je to jedna z mnoha skupin, které se nějak pokoušejí urychlit resetování finančního systému. Nepůjdu do detailů.

Rob – OK. Každá skupina je něčím silná a něčím slabá a má na svém kontě větší či menší úspěchy. Ale rozhodně se zdá, že jsou v nich lidé s krásným záměrem, kteří se chtějí stát součástí nového systému. Je to tak?  COBRA – Ano.

Rob – Mají plazmové a částicové bomby stejné účinky jako ty fyzické- po výbuchu? COBRA – Velmi podobné.

Rob –Má nehoda stíhačky F-16 s dvěma řeckými piloty, která se zřítila na základně NATO ve Španělsku, nějakou souvislost s volbami v Řecku?   COBRA – Ne.

Rob – OK. Jaká je teď situace v Nigerii? Je milice Boko Haram stále silná  a aktivní? COBRA – Stále jsou silní a aktivní. Ne tak aktivní jako před několika týdny, ale situace není vůbec vyřešena.

Rob – Byla situace se zajetím rukojmí v Holandsku událost pod falešnou vlajkou? COBRA Můžete to tak označit, ale z planetárního hlediska to není důležité.

Rob – OK. Jsou zajatci, kteří jsou v rukou Chimery, bývalí členové tajného kosmického programu, kteří se rozhodli přejít ke světlu anebo se chtěli nechat „odprogramovat“ ?  COBRA – Někteří ano.

Rob – Jsou někteří z nich ET, anebo ze sil světla Galaktické federace anebo z agarthské sítě? COBRA – Ti, kdo k tomu patřili, již byli osvobozeni. Ano, Chimera měla takové zajatce. ….

Rob: Další dotaz. Mluvil jste o kamenu Ciamani. Řekl jste, že je to zvláštní kámen s vysokou vibrací. (ano) A že pochází z bývalého asteroidu, nebo komety, který narazil do Země (to není přesné).  COBRA – Také to není přesné. Jdou zde dva aspekty. Jsou dva různé typy kamenů ciamani  a jeden pochází z hvězdného systému Síria.

Rob – OK. Zdá se, že ty kameny jsou velmi důležité.  Mají nějaký význam anebo jsou v nich nějaké energetické vlastnosti, ovlivňující vědomí? COBRA Krystaly mají mnohem větší sílu než si lidé uvědomují. Jeden malý kámen správných rozměrů může ve správnou chvíli změnit časové linie této planety.

Rob – Wow. To je  zajímavé. Někdo se ptá na kameny – tektity. Můžete o tom něco říct? COBRA – Ano, tektity jsou velmi důležité, protože nás propojují s různými hvězdnými systémy. Některé z různých hvězdných systémů pocházejí.

Rob –…další otázka. Je nějaký temný důvod k tomu,  že jsou mužská miminka v Americe  obřezána pár dnů po narození? COBRA – Celý ten rituál má temný původ a světelné síly to nepodporují.

Rob – Další dotaz. Ohledně sluneční soustavy. Řekl jste, že je to poslední oblast galaxie, která musí být vyčištěna. Jak to může Galaktická federace vědět, když existují miliardy a miliardy galaxií?   COBRA – Když bytosti dosáhnou určitou úroveň vědomí, mají docela dobrý přehled o celém vesmíru. Co se tam děje -  a energeticky by viděly temné místo. Byl by to jasný signál. Vědí, co vidí.

Rob – Slyšel jsem o lidech, kteří mají problémy s útoky - ohledně dýchání.  Má to souvislost s Kabalou? Jaká je situace s pokračujícími útoky na atmosféru ohledně chemtrailsů? Některé oblasti jsou stále sprejovány. COBRA – Situace ještě není vyřešena, takže lidé mohou mít problémy s dýcháním, nejenom kvůli chemikáliím, ale i kvůli skalárním útokům.

Rob – Když mluvíme o skalárním útoku v hluboké podzemní základně, můj drahý přítel je v Novém Mexiku a dělají si kvůli tomu starosti. Zdá se, že je to jedna z nejsilnějších bašt nacistů v Novém Mexiku.  Je to plasmová základna Chimery? Je velká? COBRA – Mluvíte o základně  Dulce nebo o jiných?

Rob – Mluvím o té, co jste zmínil, že je v Novém Mexiku. Je Dulce ještě aktivní? COBRA – Teď není žádní aktivní …

Rob - Jednou jste zmínil, že je tam tajný vesmírný program Chimery.  COBRA – New Mexico. Byla vyčištěna. .. nedávno

Rob – Cobro, minule jste zmínil místo poblíž Monatuku. Je tam vstupní/výstupní bod, přístav  Cold Spring  –  genetická laboratoř, kde Chimera vyrábí klony vrcholových členů Kabaly - dle neoficiálních zdrojů. Stále to probíhá? Mají pro ně stále klony? COBRA – Ano, zatím to stále probíhá.

Rob – To trochu komplikuje zatčení těchto vysoce postavených kluků. (Přesně tak). Veterans Today hlásil, že došlo k velké detonaci – byla to detonace běžných zbraní s výbušninami anebo to bylo způsobeno, aby se zamaskoval malý nukleární vybuch? COBRA – Ano, bohužel, stalo se to.  

Rob – Kolik životů to stálo ? Bylo to v odlehlé oblasti? COBRA – Nebylo ztraceno mnoho životů, kdyby byly větší ztráty, Světelné síly by na to silně reagovaly.

Rob – Takže to bylo malé. Ale větší, než demoliční odpalování. Bylo to jako malá atomová bomba? COBRA – Ano.

Rob – Co bylo cílem exploze? COBRA Mělo to hlavně psychologický význam. Testovali limity světelných sil. Je to podobné co dělali před 14 dny v Sýrii.

Rob – Ano, můžete podat info k aktuální situaci v Sýrii? Jak to je s aktivitami Kabaly? Stále tam dochází k přestřelkám a vraždám?  COBRA – Bohužel ano. Situace v Sýrii ještě nebyla vyřešena. Je to podobné tomu, co se děje na Ukrajině. Je to stejný postup.  Nebude to jiné, dokud nebude Kabala z planety zcela odstraněna.  V té oblasti musí být mnohé léčeno.

Rob – Díky. Lidé, vaše meditace jsou dneska velmi důležité. Pokud si nejste jisti časem, vycházejte z času v Greenwichi. Další otázka: Co se stalo s letadlem Air Asia?  Bylo uneseno, dálkově ovládáno? Co se stalo s letadlem? COBRA – Ano, přesně, bylo uneseno.

Rob – dotaz k Velké Británii. Je něco v nadcházejících volbách ve Velké Británii, co by se dalo očekávat jako pozitivní změny? Jsou tam nějací opravdoví kandidáti? COBRA Ne, je to nepravděpodobné, protože je na to příliš brzy. Ke změnám nedojde politicky.  Změny se uskuteční nejdříve přes finanční systém a odhalením zločinů Kabaly, což již začalo.

Rob – Díky. Ano, zatýkají guvernéry a bývalí prezidenti byli sundáni. Bude ve Velké Británii království i po události? COBRA – Všechno bude restrukturalizováno, ale vyžádá si to nějaký čas. Lidé jsou emocionálně spojeni s myšlenkou monarchie, zejména ve Velké Británii.  Bude to trvat, než se to změní. Stejně jako s náboženstvími.

Rob – OK. Jdou zvěsti, že příslušníci pozitivní části armády ovládají Bílý dům a něco připravují. Je to pravda? COBRA Neovládají Bílý dům, ale ano, něco připravují.

Rob – Zajímavé, jsou zde nějaké metafyzické otázky. Kde jsou duše 600 milionů zvířat, které jsou denně zabíjena kvůli jídlu? Odkud přicházejí a kam jdou, poté co jsou zvířata zabita? Proč sem přicházejí v tak velkém množství jako skupinové duše?  COBRA – Je to stejné jako inkarnační proces. Zvíře se vrací ke skupinové duši a inkarnuje se zpět, když nastane pravý čas.

Rob – Lidé se také vracejí ke skupinové duši a reinkarnují se? COBRA – Ne, lidé mají individuální životní cesty.

Rob – To jsem měl na mysli. Díky. Víme, že jste zmiňoval Matrix, a samozřejmě Avatara, ale znáte ještě nějaké další dobré filmy, které jsou prezentovány jako fikce ale obsahují pravdivá fakta o tom, co se děje? COBRA – Nedávno šel do kin nový film Vzestup Jupitera. Jsou v něm některé myšlenky blízké realitě….

Rob Pokouší se Kabala opustit planetu? COBRA Ještě ne. Měli v plánu utéct, když bude docházet k masovému zatýkání. To byl jejich tajný plán, ale zrovna teď nemají kam utéct. Takže mají problém.

Rob Zkoušela Chimera utéct z planety? COBRA Ne. Myslí si, že budou mít situaci pod kontrolou a když budou zahnáni do kouta, budou bojovat až do konce, nebo se vzdají. Také nemají kam jít. Rob – Opravdu doufám, že je to tak.

Rob – Další dotaz: Je rychlost světla konstantní, a pokud ne, jak je to spojeno s vědomím? COBRA – Rychlost světla ve vakuu je téměř konstantní. Ne zcela, protože se to do jisté míry mění v závislosti na velikosti vesmíru. Řekl bych, že v tomto časovém rámci, jak zjišťují vědci, protože provádějí měření v průběhu posledního století, je téměř konstantní. Je to zjednodušená odpověď.

Rob – To je na fyzické úrovni? COBRA – Ano, na fyzické.

Rob – V jiných dimenzích by měl čas jinou rovnici ve vztahu k vědomí. Je to tak? COBRA Rychlost světla na vyšších úrovních je jiná. A také jsou tam jiné částice, kromě fotonů, které mohou být nositeli světla a ty mají samozřejmě jinou rychlost.  …

Rob – OK. Co je energie Kundalíni? COBRA Je to síla světla. Je to základní životní energie každé vnímající bytosti.

Rob – OK. Je portál v Kongu uzavřen ? COBRA – Ještě ne úplně.

Rob – Slyšel jsem….Ten pán který mluvil s Saint Germainem. Hovořil o 24 vláknech DNA. Po události budou tachyony schopny prorazit závoj a ten bude odstraněn, dojde pak k přirozeným genetickým mutacím DNA a zvýší se počet vláken? COBRA – Ano,  ale nebudou to mutace, jak to lidé chápou. Spíše se bude jednat o sladění DNA s éterickou matricí. Ale ne matricí, jak to dneska lidé chápou.

Rob – Bude brzy po události možné, aby se lidé setkali  s učiteli z agarthské sítě, kteří  otevřeně řeknou,  že jsou z vnitřní země, a budou s námi sdílet technologie a duchovní techniky pro pomoc lidstvu,  aby byla v jeho vědomí ukotvena větší životní síla? COBRA – Ano, dojde k tomu nějaký čas po události…. Galaktická federace bude lidstvu pomáhat v duchovním rozvoji a s technologií. Dojde k tomu, jakmile to bude lidstvo schopné přijmout.    

Rob – OK…. Minule jste hovořil o karanténě, v níž se Země nachází -  na povrchu planety toto ještě nebylo odhaleno. Vlastně jste říkal, že to byl důvod, proč v r. 1996 reptiliáni nebyli na povrchu planety a nejedli lidi k snídani. Je to velmi znepokojivé pro ty, kteří mají s nimi vlastní zkušenost  a zkuste si představit, jak to sdělí světu. … My, kteří to víme, chápeme, že se to jednoduše stalo.  Co se očekává, že toto uvědomění si věcí udělá s lidstvem? COBRA Jednoduše nastal čas, aby lidé znali pravdu. Je to základní potřeba a základní právo každé lidské bytosti, aby znala pravdu, a pravda nyní vychází najevo.

Rob – Děkujeme moc. Mnoho věcí bylo skrytých. Díky. Díky, COBRO, že jste znovu přišel. Světlo zvítězí. COBRA Světlo zvítězí a průlom je blízko. Děkuji.

Zdroj: http://thepromiserevealed.com/2015-feb-16-q-a-with-cobra-rob-potter/

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info .  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky

 

Vyhledávání