Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Transformace Poselství Přijatá vnitřní cestou Interview s Cobrou ze 16. 3. 2015
Interview s Cobrou ze 16. 3. 2015
Uveřejnil(a) Láďa   
Úterý, 07 Duben 2015 22:29
Interview s Cobrou ze 16. 3. 2015 na rádiu Vítězství světla/Victory of the Light.

Vážení přátelé, chci vám oznámit, že se připravuje nový zpravodajský server Mr. Truth Seeker  -  upoutávka bude na  mých domovských stránkách.
Než se pustíme do rozhovoru s Cobrou, chci vám oznámit něco důležitého. Nebudu již denně na www.prepareforchange.net. Nic dramatického se neděje. Podporuji mého přítele, Cobru, a jeho informace.  Budu stále v kontaktu s Prepare for Change, budu působit jako tichý člen a občasně s vámi sdílet informace.  Byl jsem veden k tomu, abych se věnoval jiným aspektům mého osobního poslání.

Chci říct následující: Buďte si vědomi, že myšlenka www.prepareforchange.net je zde proto, aby byli lidé v klidu, chtěl jsem šířit naději a důvěru vzhledem k tomu, že existuje plán na obnovu planety Země, který se bude odvolávat na pozitivní použití tzv. Galaktického kodexu. Také jsem chtěl zcela jasně říct, že skupina www.prepareforchange.com a Cobra osobně, nechceme, aby lidé jenom seděli stranou a četli co nového se na planetě děje. Nepředáme naše osvobození od tyranie a naši svobodu mimozemským bytostem, ani nemůžeme čekat, že to někdo udělá za nás. My jako planeta a my jako lidé jsme také spolutvůrci a jsme odpovědni za to, co se děje. Je jasné, že existuje vysoce technologická síť skalárového plazmového pole na kontrolu mysli za pomoci velmi pokročilé technologie, což lidstvo nemůže samo překonat.  Očekáváme, že tyto nepřátelské síly budou odstraněny. Pak bude Země zcela svobodná a prosta všech  mimozemšťanů a bude na nás, lidech, abychom udělali vlastní rozhodnutí, kam se budeme ubírat poté, co dojde k události a osvobodíme se od pokročilých technologií a budeme procházet tzv. procesem spojování. A bude třeba hodně léčení a udělat mnoho věcí.

Jak já i Cobra věříme, že se musí také uskutečnit událost, společně s finančním restartem. Já i Cobra víme, že  galaktičtí NEZNAJÍ  přesnou budoucnost 6,5 miliardy lidí a roli jejich svobodné vůle,  takže vše, o čem hovoříme, se může  anebo nemusí stát, jak jsme psali nebo zamýšleli. Tomu věříme, to nám bylo řečeno a to mi dává smysl.  Nejsou zde žádné záruky a my všichni musíme vystoupit a převzít odpovědnost, nejenom  elektronicky přes facebook a podobně, ale i osobně a svěřit se do rukou božské přítomnosti Já Jsem nebo světlu v nás. To je moje závěrečná zpráva o informacích ohledně www.prepareforchange.net.

Musím znovu zdůraznit, že není nic špatného mezi mnou a Cobrou. Ani s informacemi na Prepare for Change. Jenom se můj život naplnil jinými projekty kterým se budu věnovat. Stránky budou ve schopných rukách  úžasných lidí kteří tam jsou.  Stále bude potřeba překládat věci a pomáhat.

Děkuji za všechna vaše slova podpory za to, co my - já i Cobra, děláme. Také se budeme věnovat přípravě konference  na Mt. Shasta. Budou tam Omnec Onec, James Gilliland, já,  Alex Collier, Ted Mars, úžasný Scott Lemriell a Craig Campobaso s filmem Cizinec v Pentagonu, jóga, meditace  a spousta zábavy. Je to od 19.-23. srpna t.r.

A nyní naše interview s Cobrou, kterého zde vítám. Je to vyslanec světla, hlas Hnutí odporu, který nám dá aktuální informace. COBRA –  Děkuji za pozvání.

Rob – Minulý měsíc jsem se zapomněl na něco zeptat. Šly zvěsti o tom, že cca 5 reportérů dostalo přímou satelitní informaci o letadlech, která narazila do dvojčat 11.9. a nebylo to tak, jak  nám bylo řečeno. Chtěli vytvořit svoji vlastní síť. Jeden z nich byl exkluzivní americký novinář Brian Williams. A tři či čtyři  jeho partneři byli zabiti během 72 hodin, za podivných okolností, včetně jednoho,  který měl srdeční kolaps 4 hodiny poté, co měl  interview s Edwardem Snowdenem. Je s tím spojena Kabala? COBRA – Ano, bohužel, většinou ano.

Rob – Dostal jsem informaci, že Putin reagoval na vojenské cvičení ve Finsku pohotovostí svých jednotek  Můžete to komentovat? COBRA – Jenom má jednotky v pohotovosti, aby reagoval na případnou ofenzivu, kterou by mohla způsobit Kabala. On nemá agresivní tendence, jenom se chce ujistit, že Rusko se bude bránit v případě nějakého šíleného jednání. ...

Rob Jaká je momentální situace skupiny zvané Annunaki?  Považoval jsem je za malou skupinu která byla na Zemi aktivní před velmi dlouhou dobou. Ale  James Gilliland zmínil, že přešli ke světlu a nyní jsou pozitivní a pomáhají s osvobozením planety. Můžete to komentovat? COBRA – Mnoho skupin, které byly součástí, řekl bych, drako-reptiliánského impéria, nyní spolupracují s pozitivní Aliancí protože si konečně uvědomily, že změny, které v tomto vesmíru probíhají, mohou být užitečné pro všechny rasy. Takže v tomto sektoru galaxie je mnoho  různých frakcí a ras, které spolupracují s kosmickou aliancí pro osvobození planety....

Rob –  Zdá se, že v USA je vyvíjen velký tlak na to, aby se očkování stalo povinným.  Zdá se, že jejich konečná hra ohledně táborů FEMA je již minulostí, ale co s vakcinací? COBRA – Ano, pokoušeli se o to. Můj zdroj říká, že by se to mohlo ujmout v určitých oblastech do jisté míry, ale ne v celostátním měřítku v celých USA. Ale  víte, v Evropě a ve většině zemí je očkování dětí povinné. Takže to není nic nového.  ...

Rob – Někdo se ptá -  Cobra mluví o důležitosti vortexů Bohyně na planetě, tak jsme zvědavi, zda jsou i mužské, Boží vortexy, jeden je v  Himalaji, je to tak? COBRA – Ano, jistě, také jsou důležité Boží vortexy, mnohé vysoko v horách. Jiné v hlavních městech. Některé na ostrovech, takže je to různé.

Rob – Díky. Někdo říká, že měsíc je spolu se Saturnem používán na kontrolu 3D reality. Je to pravda? COBRA – OK. Do značné míry to byla pravda, protože měsíc a Saturn byly používány jako portály pro reptiliánské entity až donedávna a na odvrácené straně měsíce byly základny Chimery a také na měsících kolem Saturnu. Byly tam přirozené hvězdné brány přes které přišly některé  entity, kolem prstenců Saturnu bylo mnoho drakoniánských lodí až donedávna, ale  již to tak není.

Rob – Můžete komentovat - moje zdroje naznačily, že odedávna lidé ze Saturnu jsou vlastně prapředky rudé rasy a že sem byli přivezeni z jiných míst před mnoha miliony let. Jaký je život na Saturnu? COBRA – Informace, kterou citujete pochází z velmi, velmi starého zdroje a není úplně správná. Na Saturnu je pozitivní život jak na astrální, tak i na éterické úrovni. Byly tam základny pozitivních ET a stále jsou na měsících Saturnu a byla to složitá situace, ale již ne.  Nyní je celá oblast v rukou světelných sil.

Rob – Jaká tam byla situace? Když v padesátých a šedesátých letech min. století začaly vycházet informace o kontaktech pozemšťanů s mimozemskými rasami, o co šlo? Byli ti pozemšťané na základnách  Galaktické federace na Měsíci? Byly to rasy ve fyzické,  éterické i astrální formě? COBRA – Většina kontaktérů měla nefyzický kontakt. Někteří fyzický. Někteří měli opravdový kontakt s posádkou Galaktické federace a někteří s lidmi z různých tajných kosmických programů.  Existoval tajný nacistický kosmický program  ještě po Druhé světové válce. A někteří z těch lidí vyjednávali s Galaktickou konfederací.  Někteří přešli ke světlu již v padesátých letech,  někteří šli do vyšších dimenzí, na planetu Venuši a ano, byly sluneční rady a jejich úkolem bylo  rozhodovat a regulovat tok světla do různých částí sluneční soustavy.  V té době byla sluneční soustava docela rozdělena na různé části, takže různé rasy měly různé oblasti kde se mohly pohybovat.  Nebylo moc volného pohybu.  Bylo to velmi rozděleno do sektorů.

Rob Takže někteří měli pozitivní agendu a vstupovali do kontaktu s různými pozemskými skupinami? COBRA – V zásadě,většina kontaktů v padesátých letech byla pozitivních. Negativní kontakty se objevily v šedesátých letech, zejména po tajné dohodě vlády USA se Zeta reptiliány a dalšími bytostmi či rasami drakoniánského typu.  

Rob – Když jsme ve sluneční soustavě:  jaká je situace s Chimerou? Je to od nich v sluneční soustavě vyčištěno? Jsou ještě někde jejich základny?  COBRA Ještě to není úplně vyčištěno. Některé oblasti ještě nebyly osvobozeny, protože jsou podporovány exotickými zbraněmi Chimery. Nikdo nechce  vyhodit všechno do vzduchu. Takže světelné síly musí být opatrné.

Rob – Tady jsou nějaké starší zprávy, ale stejně: je zde několik originálních NASA videí a máme zde Alexa Colliera, který viděl kolem Slunce obrovské lodě s energetickými paprsky. Co se tam děje? COBRA – V zásadě, Galaktická konfederace má obrovské lodě, některé ve sluneční soustavě a některé poblíž ní, v Oortově oblaku (Kulovitý oblak komet na okraji Slunenčí soustvy – pozn.překl.). Jejich úkolem  je usměrňovat tok energie z galaktického středu, protože galaktické slunce se stává aktivnější a aby se na této planetě udržel život a aby byla sluneční soustava v rovnováze, ty lodě musí vyvažovat tok energie, monitorovat sluneční aktivitu  a některé menší mateřské lodě jsou poblíž Země a monitorují aktivity tektonických desek. Také monitorují atomové zbraně a aktivity skupiny Chimera a pokud je situace nebezpečná, zakročí.

Rob –  Výborně. Takže se jedná o čistě pozitivní úrovně a vysoký stupeň ochrany, ano?
COBRA – Ano, ano.

Rob – Další dotazy. David Willcock přišel s nějakou informací. Údajně se jedná o nějaký typ bytostí  ptačího typu. Modří Aviani - můžete to potvrdit? COBRA – Ano, mohu to vysvětlit. David mluví o lidech v odboji, z Centrální civilizace. Je to civilizace umístěna v centrální oblasti této galaxie, poblíž galaktického centrálního slunce a samozřejmě je to civilizace, která  v galaxii rozšířila spiritualitu mezi lidstvo a začala vytvářet síť života. Ty kulovité lodě patří Galaktické konfederaci a patří Centrální civilizaci, která vlastně založila Galaktickou konfederaci před miliony let a tzv. Aviani nejsou ničím jiným než andělyKdyž se manifestují na fyzické úrovni, mají křídla. Toto je jednoduché vysvětlení toho, co se děje.  

Rob –  Výborně. Takže jsou to bytosti z andělského světa a když komunikují s určitými oblastmi, vypadají jako Modří Aviani. Je to velmi pozitivní, „hodná“ síla.  COBRA – Ano. Ty bytosti až donedávna neměly přímou interakci s naší planetou.  Možná si pamatujete, když jsme před rokem otevírali Portál Iona,  v důsledku této aktivace začala se sluneční soustavou pracovat  jedna bytost z centrální civilizace a nyní, když jsou otevřeny určité hvězdné brány,  centrální civilizace je aktivnější ohledně přípravy události. Jsou vlastně učiteli a instruktory různých nanebevstoupených mistrů různých velení, jako Jupiterovy posádky, Aštarovy posádky, Plejádské a Andromedánské flotily, flotily Syrianů a Arkturiánů. Takže koordinují tuto multidimenzionální operaci, která se teď ve sluneční soustavě odehrává.  Některé tyto lodě jsou energeticky příliš velké, příliš by ovlivňovaly, proto jsou umístěny mimo solární systém. Ty obrovské mateřské lodě jsou v Oortově oblaku kolem sluneční soustavy. Menší jsou uvnitř sluneční soustavy, ale jsou zakamuflovány, nejsou fyzicky vidět. Nejsou viditelné pro technologie Kabaly. Kabala byla o jejich přítomnosti informována nepřímo. Ale oni s Kabalou nejednají, nekomunikují na takové frekvenci. Komunikují pouze s pozitivním vědomím.

Rob – Zaslechl jsem zajímavou informaci o otevření jednoho arkturiánského portálu na Zemi na jejich vnitřních rovinách, který citlivým lidem umožní, se na něj naladit, vytvořit jedinečnou synergickou aktivaci pro ně i jejich osobní životy a pomůže opravdovým vůdcům duchovní komunity posunout se vpřed do více synergického aspektu vůdcovství, který nebude patřit k hierarchickému systému kontroly, ale bude něco jako harmonický okruh, kde budou při vytváření věcí hrát roli synchronicita a intuice. Můžete hovořit o arkturiánském portálu? COBRA -  Arkturiánská posádka, či rasa, je v posledních desetiletích ve sluneční soustavě hodně aktivní. Mají hvězdné brány se speciálním způsobem otevírání portálů.  Brzy po invazi Archonů v r.1996 se otevřela obrovská hvězdná brána - arkturiánský hvězdný systém je obrovskou hvězdnou bránou. Je jednou z nejdůležitějších hvězdných bran pro tento místní sektor galaxie a Arkturiáni teď směřují energii přes  bránu a různé portály planety. Účelem portálů je aktivovat vyšší mysl, nejenom v zájmu lidstva,  a také mysl mas a propojit mysl s intuicí a integrovat mysl a emoce do vyvážené osobnosti. To je jeden z hlavních cílů těchto bran. Nebudu mluvit o tom, kde jsou umístěny, protože jsou to docela důležitá strategická místa. Některé ty portály  mají tendenci vyvolávat docela silné reakce přírodních sil, jako sopečné erupce. Také tam může docházet k zemětřesením, protože přes portály prochází silná energie.  ...

Rob – Jak tomu rozumím, mimozemské civilizace  v těchto energetických bodech hodně stabilizují zemské magma a tak řečeno, upouštějí páru, aby to nebylo tak drastické. Je to tak? COBRA – Ano, některé ty portály jsou používány jako stabilizační body, přes které se může uvolnit nahromaděné napětí a někdy je to provázeno zemětřeseními a sopečnými výbuchy. Planeta, která je živou bytostí, a která zažila od povrchové populace nesmírné množství stresu, tak přirozeně uvolňuje  napětí.

Rob – Ano. A proto je důležité, aby povrchová populace převzala odpovědnost  a jednala coby pozemská posádka v různých portálech a vortexech a proto jsou naše meditace pro nás tak důležité  a je třeba, abychom pouze nečekali na galaktické síly, že vše udělají za nás, ale měli bychom se naplno zapojit, že? COBRA – Ano. Víte, existuje určitý univerzální vzorec chování,  kdy bytosti čekají, že někdo jiný něco udělá za ně. To samé je u povrchové populace a bohužel to bylo totéž, do jisté míry, u jiných ve vesmíru. Oni čekali, že se lidstvo probudí a lidstvo čekalo na božský zásah. V zásadě musí obě strany udělat svoji práci. Obě strany jsou odpovědné za úspěšný výsledek.

Rob – Souhlasíte s tím, že po prvním kontaktu se bude muset lidstvo spojit a samo si určit, s kým budeme jednat a nakolik - co se týče bytostí  vnitřních dimenzí a Galaktické federace světla? Možná jsou mezi fyzickými ET skupinami různé úrovně a oni budou chtít s námi uzavřít různé dohody... Budeme muset být opatrní ohledně toho, kam se ubírat, je to tak? COBRA – Lidstvu se neukážou žádné rasy s negativní agendou a každý člověk se bude sám rozhodovat o tom, s kým se spojí a za jakých podmínek. Takže první kontakt je v podstatě individuální záležitost, nejde o masový scénář.  Tedy, do jisté míry, ale každý si musí sám zvolit - chci se propojit? Chci komunikovat s jinými rasami nebo ne? Nikdo k tomu nebude nucen. Ale ke kontaktům bude docházet a budou se přenášet médii a lidé budou informováni.

Rob – Máme zde další legrační dotazy. Mluvil jste o replikátoru. Co to je a co může replikovat?  Jsou tam nějaká omezení? COBRA Replikátor je stroj, který mění éterický plán na skutečnou věc. V éterickém plánu máte návrh objektu, nakreslíte grafický návrh a v éterické rovině vytvoříte maketu a stisknete knoflík a celá věc se objeví ve fyzické rovině. Je to jednoduchý proces přeměny z éterické hmoty na fyzickou hmotu a oni stejnou technologii používají na materializaci a dematerializaci mateřských lodí z a do naší reality. Lze tak manifestovat cokoliv, nejsou omezení. Ale nejdřív bude nutné vyléčit lidi a dostatečně je očistit, aby takovou technologii nezneužívali. ...Je to jako počítačový program, který specifikuje molekulární strukturu, atomickou strukturu, chemický poměr prvků, tvar objektu, velikost, texturu, fyzické vlastnosti a pak se to na fyzické úrovni manifestuje.

Rob – Jaká je pravda o turínském plátnu? Je to skutečné, nebo falzifikát? COBRA – Je to skutečný objekt, který byl vytvořen ve 13. století.

Rob – Ok.  Jak to bylo vytvořeno? COBRA Vytvořili to Templáři a asi jste si všimli, že se to dělo docela často, vytvářet relikvie, byl to výnosný byznys, protože každý kostel a každá mešita chtěla mít kousek Krista, Marie nebo jiného svatého a s plátnem to bylo stejné, protože některé ty objekty byly nabity magickými rituály a měly docela velkou sílu.

Rob – Někdo mluvil o reaktivaci velkého Hadronova prstence ve Švýcarsku, má k tomu dojít v červenci.    Stephen Hawkins (britský teoretický fyzik a jeden z nejznámějších vědců vůbec – pozn. překl,) vydal veřejné prohlášení, že to může narušit budoucnost rovnováhy planety. Zdá se, že je to velmi vážné. COBRA – Zaprvé, aktivace nebude v červenci, ale koncem března. Zadruhé, Hawkins neřekl, že to naruší budoucnost vesmíru. Řekl, že kdyby tam byly urychlovače s dostatečnou energií, staly by se divné věci. Ale velký hadronový prstenec má příliš málo energie, aby udělal něco takového.  Ale mohlo by se stát, že se pokusí vytvořit podmínky pro strangletové a topletové bomby. Takto se snaží udržet si nadvládu. Ale u toho urychlovače ve Švýcarsku jde o to, že tam již od počátku byli hodně zastoupeni příslušníci Hnutí odporu a ti mohou mnoho věcí zastavit, zablokovat  a mohou zasáhnout. Takže v blízké budoucnosti  nevidím žádné nebezpečí.

Rob – Další dotaz, ohledně ztroskotání polského letadla  ve Smolensku, v Rusku. Zemřel zvolený prezident  Kaczinski a 95 dalších vládních představitelů. Byla to nehoda, nebo vražda? COBRA - Nebyla to nehoda. Byla to vražda zosnovaná Kabalou.

Rob - Můžete říct něco o holandské královské rodině? Mají zřejmě velmi silný vztah k USA. Jsou spolčeni s Kabalou  nebo s negativními příslušníky jiných královských rodin? COBRA Některé královské rodiny jsou víc   navázány na Kabalu, některé méně. U Holandska je to tak, že mnoho členů rodiny je docela navázáno a jsou součástí černé šlechty Evropy.

Rob –  Můžete říct něco o orgonitech a šungitu? COBRA Orgonit je vynález, který se snaží ovlivnit éterickou rovinu a má schopnost rozpouštět negativní energie na éterické úrovni. Šungit je kámen, ale je to i materiál, který může silně ochraňovat před negativními energiemi a negativními energetickými polemi.   

Rob – Dále se chci zeptat: událost je zamýšlená akce. Je zde také svobodná vůle 6,5 miliardy lidstva a dějí se různé věci,  jak se to tedy odehraje? Jistě jsou nějaké záměry a plány, ale ne všechno vyjde vždy podle plánu. Jsem si jist, že se to nedostane zcela mimo kontrolu, jaká  síla bude podporovat všechny „dobré věci“ které lidstvo dostane po události? Událost znamená konec tyranie, ale neznamená to konec lidské sobecké povahy. Když finanční systém padne, mnoho lidí se jistě bude chovat neeticky. Nelze kontrolovat celý systém, ale budeme mít co dělat s lidským  sobectvím.  Jako to bude probíhat? Dojde k energetickému posunu? Co s lidskou hamižností, sobectvím, násilím v čase události? COBRA -  Světelné síly budou monitorovat situaci na planetě. Např. bezpečnostní složky dostanou informaci o nějakých narušeních, že se někdo pokouší krást, nebo být násilný apod. Takoví lidé budou zadrženi. Vzhledem k individuálním sobeckým činům lidí to bude ještě do jisté míry pokračovat. Ale jak se pozvedne pochopení, bude takových tendencí ubývat.  Není reálné očekávat, že se lidská povaha přes noc změní. Když bude pozitivní vize a pozitivní budoucnost pro lidstvo, budou i lidé reagovat pozitivněji.  Protože lidé mají stádní povahu, ti, kdo budou sobečtí, to budou skrývat, aby to nevyšlo najevo.

Rob – Tady je dotaz: myslím že jste dříve zmínil, že Rusko a Indie budu hlavními protagonisty při odhalení pravdy - proč byly vybrány tyto dvě země? COBRA – Indie a Rusko mají výjimečné postavení v alianci BRICS. Obě země mají dlouhou historii kontaktů s ET, a Kabala má v těchto zemích menší vliv než jinde. Tyto  země jsou dostatečně silné, dostatečně stabilní, takže  mají potenciál odhalit tento materiál.  

Rob – Můžete komentovat ohledně sibiřské Anastasie, která dala do pohybu celé hnutí pozitivní povahy. Svým učením dala impuls pro vytvoření nové společnosti, v Rusku lidé vytvářejí celé komunity založené na nových sociálních základech. Odkud přišla? COBRAMá hluboké duchovní zkušenosti. Hodně čerpá ze starých sibiřských šamanských tradic a předává je masám.  

Rob –  Sofia je bohyně moudrosti. Moc o ní neslyšíme. Isis, Ištar, atd., mluví se jenom o těch. Můžete nám něco říct o Sofii? COBRA Je to archetyp bohyně z řecké civilizace, znamená to moudrost. Moudrost je aspekt znalostí a propojuje mentální rovinu a rovinou vyšší intuice. Osvícená mysl tvoří moudrost.  Sofie ji přináší do fyzického světa.

Rob – Tady někdo cituje část vašeho blogu, který se jmenuje Závoj. Říká se v něm, že masové meditace způsobily, že 70% závoje na astrální rovině a 35% závoje na éterické rovině bylo díky tomu odstraněno – to bylo v r. 2012. Je důležité pokračovat v hromadných meditacích. Ale jak jsme teď daleko? COBRA – Docela se již pokročilo. Na astrální rovině je to kolem 90%, na éterické bylo odstraněno ca 70% .

Rob – Kdysi jste zmiňoval, že do finančního systému byl vložen virus, který bude důležitý pro operaci světelných sil. Je stále tam a připraven? COBRA – Ano, jistě. Je pravidelně updatován  a čeká na pravou chvíli.

Rob –  V březnu 2014 jste zveřejnil, v článku Konec karantény na Zemi, že to bude v závoji, ale nazval jste to éterickou archonskou mřížkou, která je hlavním důvodem, proč se událost zpožďuje.  Jaké procento archonské mřížky je vyčištěno? Je totožná se závojem, nebo je to něco jiného?  COBRA – Je to jedna část Závoje a já jsem mluvil o éterické části, ale existuje také plazmická část. Budu o ní hovořit v dalších pokračováních, ale nyní je hlavní překážkou ta plazmická část. Je součástí archonské mřížky.
 
Rob – Někdo říká, že portál v Kongu byl uzavřen. Jaký je problém s tímto portálem a dostávají Archoni nějaké posily? COBRA Ne, portál nepotřebuje být uzavřen. Potřebuje být uzdraven a očištěn. Nějací lidé tam jsou a dělají své poslání a byli částečně úspěšní, ale je tam ještě dost práce.

Rob – Díky. Můžete potvrdit nebo vyvrátit fámy, že  Michelle Obama je ve skutečnosti muž Michael Lavon Robinson? COBRA – Nedíval jsem se na to podrobně, ale souhlasil bych s tím.

Rob – Myslím, že když bude ve světě něco hodně pozitivního, tak tuto zprávu vytáhnou,aby  lidi rozptýlili, jako to dělají vždycky. A co děti, Obamovi děti, jsou jejich mysli ovládány? Vědí, o co jde? COBRA – Jistě, do jisté míry je tam programování mysli, jako u dětí důležitých lidí, ale v globálním  měřítku oni nehrají významnou roli.

Rob – V severní Kalifornii má být nějaký starý lemurijský chrámový komplex který byl zničen, a odtud mají pocházet tzv. Andrijské lemurijské krystaly. Vypadají jako ze skla a říká se, že jsou monoatomické. Viděl jste je? Mají unikátní strukturu barvy.  COBRA – Viděl jsem je.  Jde o typ obsidiánu, není to žádná vzácnost a je to dobrý byznys pro ty, co je prodávají. Monoatomické prvky jsou takové, vyrábějí je ze vzácných kovů a mají zvláštní fyzikální vlastnosti a jedna z těch vlastností je propojení mezi fyzickou a vyšší rovinou. Monoatomické zlato, např. může přímo propojit lidské vědomí s bytostmi ve vyšších dimenzích

Rob – Lze je vyrobit? COBRA – Samozřejmě.

Rob – Má to co dělat s vnějším obalem elektronů a s rovnováhou elektronů a jejich interakcí s dimenzionálními úrovněmi? COBRAAno, protože každý elektron v jádru atomu je vlastně malým portálem, malou hvězdnou bránou. Elektron je vlnou. Je to hyperdimenzionální červí díra, mohli byste říct. A může přenášet informace. Může přenášet energie. A když jsou tyto elektrony   ve správném postavení, mohou velmi účinně spojit fyzickou rovinu s vyššími energiemi, s bytostmi z vyšších dimenzí.

Rob – Můžete něco říct o našich galaktických bratrech a sestrách? Mají něco jako svatbu? Nebo spojení duší? Mají dlouhý život. Scházejí se a rozcházejí? Nebo jsou to zdvojené plameny, které jsou spolu po 3000 let? Jen pro představu... COBRA -  Všude ve vesmíru je svatba ceremoniálem i rituálem pozitivní povahy a prohlubuje propojení mezi dvěma zdvojenými dušemi. O to většinou jde. Není to náboženský ceremoniál, ani nic co by vás nějak vázalo. Prohlubuje svazek a potvrzuje spojení mezi vámi a druhou duší.  Taková vlastně má svatba být a je to tak v galaxii a druhých galaxiích v celém vesmíru.

Rob –  Existují takové svazky i mezi dušemi,  které nejsou součástí jedné duše? COBRA – Je to možné, ale většinou, v rámci vesmírné rovnováhy, se lidé sejdou se svou duší -  dvouplamenem.

Rob – Takže na většině planet zůstanou svobodní, dokud nepotkají svůj dvouplamen? COBRA – Je to na nich, jak se rozhodnou. Každý si volí sám.

Rob – Jaká je pravděpodobnost, že v průběhu události budou problémy s internetem a komunikačními sítěmi, nebo že bude vše cenzurováno? COBRA Je to velmi nepravděpodobné. Mohou být problémy s internetem lokálně, ale celkově to zůstane nedotčeno.

Rob – Výborně, ale když by se to stalo, co mají lidé dělat? Bude televize, rádio, že?  COBRA – Ano, to  jsou možnosti, ale jsou i lidé, kteří mohou vytvořit alternativní internetové sítě ve svých regionech a být propojeni přes nezávislé uzly...

Rob – Někdo říká, že v budoucnu nebudou peníze potřeba, že nebude osobní vlastnictví jako to známe teď. Je to tak? Jistě, když dojde k energetickému posunu, lidé budou vnímat nedostatek peněz jinak a bude zrušeno dluhové otroctví a takové programy, ale jak to bude se soukromým vlastnictvím nemovitostí po události? COBRA Ano, velmi postupně to bude mizet. Lidé si musí dostatečně rozšířit vědomí, aby nebyli vázáni na svůj majetek. To si vyžádá určitý čas.  

Rob –  Stále ještě existují na povrchu planety muži v černém? COBRA – Ano.

Rob - I když jsou naše vzpomínky při narození vymazány, bude naše chování stále ovlivněno našimi minulými životy? COBRA Lidé jsou ovlivňováni zážitky z minulých životů, pokud si je nevyčistí. Takže lidé musí projít čistícím procesem.

Rob – To mne přivádí na myšlenku. Vše se děje jakoby v jedné časové zóně. A co naše paralelní životy a časové  kontinuum a časové linie? Alex Collier mi řekl, že jsme vlastně za časovou linií ohledně toho, co Galaktická federace pro tuto dobu zamýšlela. Můžete o tom něco říct? Dá se vyléčit simultánní časová linie anebo se minulé životy odehrávají současně? Je to pro nás těžké pochopit. COBRA – Termín simultánní (paralelní?) časové linie je vlastně špatná interpretace skutečnosti, že když jste na vyšší frekvenci, pamatujete si  všechno najednou. Ale čas stále probíhá v lineární následnosti. Něco se stane dřív, než se stane něco dalšího. Ale, ano, jsme za časovým plánem. S tím všichni souhlasí.

Rob – Rodí se dvouplameny  ve stejnou dobu? Existuje tento úkaz i na Zemi, anebo to bylo zrušeno? COBRA – Archoni to velmi narušili.

Rob – V r. 1945 bylo v lahvi nalezeno evangelium sv. Tomáše. Je to pravé? Víte o tom? (ano) COBRA – Řekl bych, že je to jeden fragment, protože teď máme pouze fragmenty a pozdější kopie. Nejsou to originály z 1. století. Většinou se jedná o kopie ze 4. století a z pozdější doby.

Rob – Budou po události uvolněny podrobnosti o silách Vítězství světla v hlubokých podzemních základnách, bude nám odhaleno, co se dělo při archonské invazi apod.? Budeme o tom informováni? COBRA – Ano, většina informací bude uvolněna krátce po události. ...

Rob Někteří lidé jsou zneklidněni ohledně finančního aspektu po události.  Mají problémy s majetkem. Nemohou pracovat. Platili  úvěry, šetřili peníze, koupili nějaké zlato. Jeho cena spadla o 50%  a údajně ještě klesne. Ti lidé mají obavy,  jak bude postaráno o toto? Budou jejich penze po události zrušeny, nebo jak? b– O to bude postaráno při události. Ale před událostí ta situace není hezká. S tím souhlasím. Lidé mají vážné finanční starosti, protože finanční systém silně kontroluje Kabala.  Toto období musíme nějak přežít a pak.. pak to bude mnohem lepší.

Rob – Rozloučíme se dotazem: Jak se mimozemšťané baví? Mají nějaké koníčky? COBRA – Rádi se scházejí a mají vzájemné kontakty, párty. Rádi navštěvují různá místa ve vesmíru.

Rob – Takže podobně jako tady. To je úžasné. Už se těším, až se s nimi potkám. Doufám, že věci půjdou kupředu. Děkuji, Cobro, za návštěvu. Děkuji a Světlo zvítězí. COBRA – Ano. Děkuji všem, a průlom je blízko.
 
Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info .  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky
 

Vyhledávání