Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Transformace Poselství Přijatá vnitřní cestou Promluvy Boha k lidem Země, 25. července 2016
Promluvy Boha k lidem Země, 25. července 2016
Uveřejnil(a) Láďa   
Úterý, 02 Srpen 2016 17:45

Jste zdroj čisté boží lásky!  Milujeme vás.

Moji milovaní, tím, že milujete sami sebe bezpodmínečnou láskou a přijímáte ji všemi způsoby a aspekty, tím pomáháte nejenom sobě otevřít brány do svého nitra, ale zároveň otevíráte dveře plné očisty i planetě zvané Země, na které po staletí žijete a která je plnou součástí vás všech. Tím, že zrajete a uvědomujete si, kdo jste, a kým jste byli, si společně s vámi plně vzpomíná i vaše planeta a zraje tak společně s vámi všemi.

Vy všichni zde pomáháte ve stejném poměru plném lásky jen s malým rozdílem. Někteří si začínají vzpomínat a jiní na tento dar úplnosti ještě čekají. Ale věřte, všichni jste sem přišli se stejným záměrem:„Najít v sobě lásku a čistý zdroj Boha.“Někteří  tuto očistnou cestu už zahájili a začínají si plně vzpomínat sami na sebe a nacházejí v sobě klid a mír.

A tím začneme. Tím, že naleznete v sobě přímý zdroj čisté lásky, najdete domovsami sebe. Tento zdroj je vaše božství ve vás, a věřte, každý ho v sobě skrývá. Dříve nebo později i oni přijdou na jednu úžasnou věc, která se skrývá v každém z vás, a tím je čistá láska.Když se na tento zdroj napojíte, začnou se kolem vás dít zázraky. Zjistíte, že jste klidnější. A spousty jiných a jiných neřešitelných problémů, které jste si mysleli, že od vás neodejdou, najednou zmizí a budete přitahovat jen ty vibrace, které sami vysíláte.

Najednou zjistíte, že jste zdraví a hojnost kolem vás najednou zesílí společně s jinými energiemi plnými lásky. Budou vás obklopovat lidé ve stejné úrovni, jako jste vy, ale to není celé. Tím, že naleznete tento zdroj, uzdravíte sami sebe i celou vaši planetu. Najděte prosím svůj vlastní zdroj energie a ukažte i druhým jakým způsobem ho mají a mohou nalézt i oni. Každý z vás jej máte, věřte!

Tím, že budete zářit a ukazovat lidem vaše světlo, tím vás bude více a ukážete, že není vůbec žádný důvod k obavám na přežití a tím skončí veškeré násilí zde na Zemi. Je to jen boj o energie a i jim, lidem, kteří nevidí, je potřeba ukázat, že i oni mají svůj vlastní zdroj a není nutné si jej brát násilím. Najděte sílu a ukažte, kdo jste. Povstaňte ze židlí a temnoty strachu a obav. Smyjte ze sebe tyto energie nelásky a pozdvihněte vaše znovuzrození. Prosím ukažte všem svou lásku a jak lze krásným způsobem nalézt tento dar, který vám byl vložen do vašeho bytí. Již po staletí chodí s vámi a čeká, až jej objevíte a spustíte tento proces plného probuzení. Nezůstávejte ve stínu a ukažte znovu záři všem. Tím, že své dary skrýváte, tím opravdu nepomáháte. Vaše probuzení je dar, který máte ukázat všem. Prosím nemějte žádné obavy, jsme tu stále s vámi a navždy budeme. Milujeme vás. Každého z vás.

Moc si vážíme, každé lidské bytosti, která po planetě Zemi chodí, chodila a chodit bude. Již nastala doba úplného probuzení a tím se zvedá vaše celá planeta do vyšších vibrací a spolupracuje s celým vesmírem. Tím se otevřely brány větším a větším možnostem přístupu i proudění energií a jiných nádherných událostí a okamžiků. Tím, že jste přešli do úrovně 6D se otevřely možnosti silnější pomoci. Vaše planeta unese vibračně pomoc i od jiných láskyplných bytostí, které k vám dříve nemohly. Jejich energie byly dříve moc silné pro váš organismus, ale dnes se těmito energiemi zvedá celé vaše lidstvo a mění se celá vaše biologie. Mění se ve smyslu plné očisty. Tyto energie jsou tak silné, že dokážou nalézt zdroj neláskyplných energií a vyhoupne vám to na povrch, a vy budete obeznámeni, jak daný proces odevzdat.

Vaše biologie je nádherná a plná informací o vás. Promlouvejte k sobě, ke své buněčné struktuře, biologii a dovolte si ji plně uzdravit. Povídám ji, ale myslím tím vás. Dovolte uzdravit sami sebe. Energie znovuzrození a probuzení k vám bude proudit v úplnosti. Jen na vás záleží, jakým způsobem se k ní zachováte a naložíte. Tyto brány znovuzrození nelze již nikdy zavřít a bude jich mnohem a mnohem víc. Je důležité uchopit víru svou a nalézt sám sebe, abyste to mohli posunout výše a pomoci všem, kteří stále s velikou láskou hledají a ještě nevidí. Ale my víme, že vy už víte. Tím, že budete naslouchat a číst tyto řádky, tak věřte, že i vy jste připravení. Tím, že se rozzáříte, už tím pomáháte. Když budete dávat svou největší láskou, tím se vám bude více a více vracet a to prosím platí pro vše, moji milovaní. S těmito slovy se s vámi loučím s velikou láskou a úctou k vám všem.

Váš milující Bůh.

Miluji vás všechny stejným způsobem, jsme jeden celek celého dění.

Zdroj: http://www.prozreniandelu.cz/clanky/promluvy-boha-k-lidem-zeme/promluvy-boha-k-lidem-zeme---25.-7.-2016.html

 

Vyhledávání