Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Transformace Poselství Přijatá vnitřní cestou Kryonova Kniha 10 - NOVÉ USPOŘÁDÁNÍ aneb Otevřeně o nejasných časech
Kryonova Kniha 10 - NOVÉ USPOŘÁDÁNÍ aneb Otevřeně o nejasných časech
Uveřejnil(a) Láďa   
Sobota, 01 Duben 2017 09:08

Milí přátelé,

s radostí vám sdělujeme, že přesně uprostřed příštího týdne, ve středu. 5. dubna, vychází další kniha z řady Kryonových knih:

       Kniha 10 - NOVÉ USPOŘÁDÁNÍ aneb Otevřeně o nejasných časech

alt

Předchozí Krynova kniha měla název „Nový začátek“ Jak svým obsahem, ale již i svým názvem naznačovala, že se něco změnilo a že se lidstvo posunulo do jiné doby, do nové doby. A tato nová kniha, kterou Kryon s Leem pojmenovali „Nové uspořádání“ pak pokračuje ve výkladu vysvětlování vývoje, kterým jsme jako lidstvo, pochopitelně i jako individuální bytosti, prošli.

Vysvětluje nám charakteristiky této naší nové doby, kdy se dále rodí nové energie a vznikají z toho první zárodky nových společenských přístupů a typů chování jedinců. To vše v situaci, kdy stále souběžně existují i ty staré energie a jim odpovídající společensko-politická a ekonomická uspořádání a chování vlád, elit i většiny lidových mas. Podává v těchto souvislostech odpověď na nejčastější otázku současnosti: „Proč se děje to, co se děje? Proč je ve světě stále více chaosu a nepřátelství? Proč nevidíme ty nové vztahy apod.?

Jinak ale obecně lze říct, že kniha je dalším krokem nadzvedávání onoho pověstného závoje zapomnění. O silném uvědomování a odhalováni. O tom, že probíhá bitva, ale ne ta, jakou si lidé umí představit a kdy dochází k ničení a zabíjení, ale bitva vědomí. Lidé se v ní tříbí, rozdělují. A jak jsou schopni vnímat ta různá odhalení a docházet k uvědomění, tak se přiklánějí na tu či onu stranu. Nelze již být váhavý. A někteří pak brání své postoje, přičemž každý takovými prostředky, jaké má k dispozici. Je to bitva starého proti novému, vč. i chápání Boha.

Kniha též napomůže v chápání naší interdimenzionality a pochopení toho, co tvoří naše mistrovství, jak toho dosáhnout. Ovšem neočekávejte nějakou jednoduchou instrukci, kterou když budete konat, tak se náhle člověk stává např. mistrem. Být mistrem, tedy mistrem svého života, je určitý proces propojený s uvědomováním, zvnitřňováním svého uvědomění a zvyšováním své vnitřní síly. A Kryon zde hovoří o tomto procesu, o jeho obsahu a záleží na každém, jak hluboce předložené sdělení, informace pochopí a „zvnitřní“, aby pak svým bytím pohnul o jistou úroveň výše. Do vyšší vibrační úrovně, kdy dochází k větší aktivaci DNA. Protože vše je v naší DNA. A úroveň mistrovství záleží na úrovni aktivace DNA. A jak říká Kryon - „máme plné právo si obléknout plášť mistra a nejen to, je k tomu nejvyšší čas“.

Jinou významnou kapitolou je část o naší sebeúctě, jinak řečeno také o sebelásce. O frustraci pracovníků světla. Což jsou skutečnosti, které sužují řadu současných lidí a brání jim v žití harmonického, radostného života., Převážně jde o tzv. staré duše. Ty z nás, kteří zažili v minulosti při žití světla jen krutost, odmítání, ponižování apod. a jejich vztah k sobě samým tím byl narušen. Je to pasáž v knize, která jistě mnohým napoví, co s tím a jak postupně z toho vybřednout.

V knize také najdeme kapitolu o spolutvoření. Kryon čtenářům vysvětlí, co to vlastně je – spolutvoření. Díky vysvětlení můžeme lépe chápat, co se kdy děje a lépe spolupracovat – obecně – s energiemi, které jsou do spolutvoření zapojeny a tak dosahovat lepších výsledků.

Kryon se také zmiňuje o dalších změnách, která vytvářené nové vyšší energie přinášejí, resp. umožňují. Vysvětluje je, co znamená staré a co nové. Coz toho či onoho vzniká či může vzniknout. Co která energie předznamenává. A také je to o vztahu k Bohu, o představě Boha a v návaznosti na to, jak je to s platností smluv vůči Bohu, jak je to s tzv. „počátečními smlouvami“ s nimiž přicházíme do inkarnace.

Dalším tématem, který Kryon v knize rozpracovává je např. co to je vlastně vzestup. Hovoří o tom, jak vzniká či probíhá vývoj. O spojitosti postupu vývoje a moudrosti odhalení, ale i svobodné vůle. O roli Boha, kterého se mnozí dovolávají.

V neposlední řadě je třeba zmínit, že kniha obsahuje rozsáhlou kapitolu Otázek a odpovědí na řadu témat v níž si praktický každý přijde na tu „svou“ otázku.

Na podrobný obsah knihy se může každý podívat, jakož si i přečíst úvodní slovo překladatelky - ZDE A na malou "ochutnávku"  knihy se můžete podívat ZDE .

Kniha má 392 stran.

 

                                    Jak knihu koupit, objednat:


Knihu lze objednávat tak jako všechny předchozí tituly Kryonových knih, prostřednictvím již známého mailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript   nebo příp. i na mailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Tak budete mít opět možnost využít níže uvedenou zvýhodněnou cenu.

V mailu uveďte, prosím, název titulu, počet kusů, jméno a adresu. A prosím, uvádějte i své č. mobilu. Slouží to také k tomu, když nastane případ, že jste nedostali od pošty lístek s oznámením zásilky. Budeme vás moci informovat asi 3 dny předtím, než by pošta zásilku vrátila (dostáváme elektronické oznámení, že zásilka bude vrácena.

A v případech, kdy zásilka obsahuje více knih a je odesílána jako balík do ruky vás pošta vyrozumí o dodávce smskou.

Cena

Stejně jako v předchozích případech platí naším prostřednictvím cena speciální, zvýhodněná, ve výši 390,- Kč (základní maloobchodní cena knihy je 435,-Kč)

Plus poštovné (dopravné), balné a příp. ještě i doběrečné u zásilek na dobírku – viz níže podrobněji.
A chci zde také uvést, že v zájmu o to, aby se kniha dopravou neprodražovala, tak de facto celou množstevní slevu, kterou nám pošta poskytuje, ponecháváme Kryonovým čtenářům.

Osobní převzetí ve výdejním místě je bez poplatků

Pro zájemce ze Slovenska doplňuji cenu v eurech – 14.80 €. (v návaznosti na kurs banky FIO, 29.3. 2017. Proto může být v době objednání cena mírně jiná, kterou vám dle aktuálního kursu sdělíme.)

Platební podmínky:

Knihu je možné zaplatit jednak bankovním převodem nebo také poštovní složenkou na účet, jehož číslo vám sdělíme v rámci potvrzení vaší objednávky, vč, i variabilního symbolu (VS).

Možná je též platba při dodání knihy na dobírku,. Tento způsob však cenu doručení zvyšuje o další poštovní poplatek (viz níže)

Dobírka:
Dobírkový poštovní poplatek je ve výši 45 – 60,-Kč k již uvedeným poštovním poplatkům, dle výše dobírané částky a hmotnosti zásilky.

Doprava

Knihy zasíláme prostřednictvím České pošty jako doporučenou zásilku a při větším počtu knih´pak jako balík do ruky.


1 knihu zašleme prostřednictvím České pošty jako doporučenou zásilku.

Poštovné a balné pro 1 knihu 10 je 75,-Kč,

Poštovné a balné pro 2 knihy 10 je 80,-Kč

Poštovné a balné pro 3 a více knih 10 je přibližně od 140 do 160.-Kč (balík do ruky)

Od hodnoty objednávaných knih 2.000,-Kč je poštovné a balné zdarma.

Poštovné a balné pro jiné počty knih a zvl. při objednávání i jiných titulů než jen právě vydávaného, vám sdělíme v cenové specifikaci k vaší objednávce. Je to tak proto, že nepoužíváme jednotné poštovné, ale je stanoveno individuálně pro každou zásilku zvlášť, čímž se poplatek snižuje.

Osobní převzetí:

Pro pražské zájemce o knihu nadále existuje možnost osobního vyzvednutí knihy, bez poplatků, v centru Prahy, přibližně asi 200 m od náměstí I.P. Pavlova. Vzhledem k tomu, že jde pouze a jen o výdejní místo, přesnou adresu sdělujeme jen konkrétnímu zájemci, po zaplacení ceny knihy, abychom předešli nedorozuměním. V našem výdejním místě nelze knihy platit.

Výdej bude možný, pro zaplacené knihy, od čtvrtka, 6.4. 2017 jakmile obdržíte potvrzení o přijetí platby.


                                                    Objednávky ze Slovenska:

Slovenští zájemci si mohou knihu objednávat také na téže mailové adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Knihy se hradí v eurech, abyste byli ušetřeni bankovního poplatku za konverzi eura na Kč. V případě, že byste platbu prováděli skrze slovenskou pobočku FIO banky, pak není žádný bankovní poplatek (ZDE).

Knihu zašleme po zaplacení ceny knihy na zadaný bankovní účet, jehož číslo ve tvaru IBAN a také kód SWIFT, vám budou sděleny v potvrzení objednávky. Platba probíhá v eurech jak je již výše uvedeno, což zlevňuje bankovní služby.  Avšak mezinárodní poštovní poplatky jsou vyšší než pro zásilky v rámci ČR.

Nejdražší je pochopitelně zaslání 1 ks. Poštovné je ve výši 195,-Kč (asi 7,50 € €). 

ALE, se zvyšujícím se počtem knih zasílaných v jednom balíku se cena poštovného přepočtená na 1 kus podstatně snižuje. Je ideální, když můžete své objednávky sdružit.

Poštovné a balné pro 2  knihy 10 je 250,-Kč  (asi 9,65 €). Na 1 knihu to je 4,83 €.

Poštovné a balné pro 3 knihy 10 je  255,-Kč  (asi 9,85 €). Na 1 knihu to je 3,30 €.

Poštovné a balné pro 4 knihy 10 je poštovné 260,-Kč tj. asi 10,00 € neboli asi 2,50 € na 1 knihu

I na Slovensko můžeme dodat knihy na dobírku. K ceně zásilky pak je třeba počítat s dalšími dvěma poplatky za tuto službu. 

A to České poště ve výši přibližně 1 € a dále pak také Slovenské poště ve výši 3-4 € (dle výše dobírané částky, většinou ale jsou to ty 3 €), které Slovenská pošta vybírá při dodání.

AVŠAK vzhledem k nutnosti zásilku vybavit dobírkovou poukázkou a tu vložit do igelitového obalu, jenž se přilepí k zásilce, stupne hmotnost zásilky s 1 knihou na asi 506g, Což ale v důsledku znamená navýšení poštovného o 55,-Kč, tj v celkem v eurech na 9,65 €. A celková cena dobírky by byla asi 26,00 €. A k tomu pak ještě ty 3 € pro Slovenskou poštu. Tzn. celkem 29,00€.  Proti ceně zásilky při platbě předem je tento způsob dodání 1 knihy 10 o 6,45 € dražší.

Přesnější informace vám podáme na podkladě vašeho dotazu dle počtu a druhu knih.

 

Láďa Mlčák, Marie Kuchařová a český Kryonův tým - http://kryon.webnode.cz/

 

 

                                   Velmi krátce k předchozím Kryonovým knihám.

Zatím jsme měli možnost si přečíst prvních 6 Kryonových knih a také, dá se říci, „v předstihu“, Knihu 12 o podstatě a možnostech naší DNA. Těm, kteří zatím příliš Kryonovo učení neznají doporučujeme pro zorientování, kromě níže uvedených informací, články na webu o Kryonovi a Lee Carrollovi a také článek "O Kryonovi a učení, které lidstvu přináší"

Knihy lze rozdělit do dvou skupin. Jednak knihy 1 – 3 (ZDE, ZDE, ZDE nebo ZDE, ZDE a ZDE), které vlastně tvoří základní celek učení, kde hlavní důraz je položen na pochopení karmy, jejího systému, jejích energií v rámci vývoje lidského vědomí na planetě a na pochopení charakteru současné doby, doby nabízené transformace a tím možnost vystoupit z kruhu působení těchto karmických energií (neutrální implantát v Knize 1 – Konec času). A v rámci těchto prvních tří knih pak se seznamujeme i s dalšími tématy potřebnými k uvědomování si, jako např. pro nás fyzické lidi důležité téma možností přístupu k léčení i sebeléčení. Nebo např. pojednání o Temnotě a Světle, o temných silách, o strachu a o rozhodnutích založených na strachu, o vlivu emocí. O lidském přístupu k Bohu, o Ježíšovi, o vědě a jejích současných limitech, o předchozích civilizacích atd. řada dalších témat.

Knihy 4 a 5 (ZDE, ZDE nebo ZDE a ZDE) pak jsou příjemnou změnou v přístupu k představování takové náročné discipliny, jakou je duchovní moudrost. Jsou to knihy, kde se poznání zprostředkovává skrze určité metaforické příběhy, které jinak Kryon velmi rád používá ve svých poselstvích. Kniha 4 – Kryonova podobenství, obsahuje 20 metaforických příběhů, které čtenářům nenásilnou formou předají duchovní moudrost využitelnou ve fyzickém životě a Kniha 5 – Cesta domů je ezoterickým románem naplněným impulsy k uvědomování si podstaty toho, co žijeme, když se vydáme na cestu svého rozvoje a změn své osobnosti prostřednictvím poznání toho, co nás tvoří až po ten okamžik, kdy poznáváme „celou pravdu“.

Kniha 6 – Partnerství s Bohem (ZDE nebo ZDE) se vrací zpět k charakteru knih 1-3 a přináší pokračování učení, ovšem „level“ se zvyšuje, předpokládají se již určité znalosti a také již nějak více otevřené vědomí, které umožní uchopení uváděných hlubších informací k souvislostem fyzického a duchovního resp. Energetického života. Kniha se zabývá duchem lidské bytosti, spojením s Bohem, lidskou biologií a jak ji vědomě ovlivňovat (zatím tak činíme nevědomě mnoho si tak neprospíváme), hovoří o vzestupu lidstva, indigových dětech, pojednává také o globálních skutečnostech v rámci channelingů pro OSN, jakož i obsahuje celkem rozsáhlou část o tvořivém záměru, o tom jak při jeho manifestaci ve hmotě spolupracovat s Bohem tzn. hovoří o spolutvoření a pak také větší počet otázek a odpovědí. Kniha velmi potřebná pro scelování námi postupně získávaného úplnějšího duchovního poznání podstaty života a naší existence na planetě Zemi. Kniha velmi potřebná pro scelování námi postupně získávaného úplnějšího duchovního poznání podstaty života a naší existence na planetě Zemi.

Kniha 7 – Dopisy z Domova (ZDE nebo ZDE) – nás vrací, vede, k ujasnění si naší podstaty. Hovoří o tom, že sice „nosíme šat ušitý z našich hmotných těl“, ale že naše podstata je duchovní, že jsme andělé, kteří předstírají, že jsou člověk. Jak nám často říkává Kryon. I přesto, že dlíme ve fyzických, buněčných tělech, jsme trvale propojeni s naším skutečným DOMOVEM, tím za závojem a s RODINOU. Máme možnost si tohle uvědomit, vcítit se do vědomí našich Vyšších já, Zlatých Andělů, do vědomí sene. Kniha také vypráví o postupu lidské společnosti v čase, s čím se potká a hovoří o přechodu do nového milenia. Což jsou zdánlivě skutečnosti již překonané, ale jen zdánlivě. I přesto, že jsme tímto milníkem již prošli je třeba pochopit mnohé skutečnosti, které obrazec doplní a ucelí. A pak teprve vzniká hlubší duchovní poznání a „zvědomění“. Dále pak se v knize seznámíme s dalšími poznáními o planetě Zemi, o krystalické i magnetické mřížce. Ale také, později v knize, o mřížce kosmické. A dlouholetá spolupracovnice Lee Carrolla, Peggy Phoenix Dubro, se s námi podělí o své poznatky k využití kosmické mřížky. Velmi důležitá pasáž je ta o vztahu Světla a Temnoty. Již jen kvůli této pasáži stojí za to si knihu pořídit. Vždyť to bylo to základní, co nás přivedlo ke zkoumání hlubin života, zvl. Toho svého. A v knize je také část s channelingem pro pracovníky OSN a také Židy. Kniha, která by neměla chybět v knihovničce žádného pracovníka světla...:).

Kniha 8 – Překročení milníku (ZDE nebo ZDE) nás již zavádí do doby překračování milníku roku 2000. Do doby zcela nedávné. Seznamuje nás se všemi souvislostmi a dále pak je polovina knihy věnována fenoménu ČAS a práci s ním. Podstatnou částí je hluboké dovysvětlení duchovního i lidského významu příběhu Michaela Thomase z knihy 5 – Cesta domů. Úplná hloubka příběhu nemohla být sdělena v době vydání knihy 5 s ohledem na vyspělost lidského vědomí v daném čase a tedy v zájmu správného pochopení a uvědomění. A v knize jsou pak rozpracována další témata jako např. o vědě, kam se posunula, co je před ní, ale i informace o tom, jak se naplňují skutečnosti, které Kryon říkal ve svém poselství v OSN.

V knize 9 – Nový začátek (ZDE nebo ZDE) – pokračuje učení o interdimenzionalitě a čase. A jsou rozebírány další aspekty života lidské bytosti ve vyšších energiích. Je zde informace a zamyšlení nad událostí 9/11 (destrukce „Dvojčat“ v NY), jakož i Kryonovo sdělení. Také najdeme vysvětlení tolik lidmi probíraného fenoménu „dvojpaprsku“, k němuž lidé „vypracovali“ řadu teorií; dále jsou rozebírány lidské strachy a speciálně také strach z temných entit, pak také vztah světla a temnoty. A rovněž tak světelné tělo a vstup lidské bytosti do světelného těla.

Kniha 12 – Dvanáct vrstev DNA (ZDE nebo ZDE) , která vyšla jako první Kryonova kniha v ČR, a jež je již „čtením“ pro aspoň lehce pokročilé duchovně jdoucí lidi, kteří se již se základy duchovního přístupu k životu seznámili a své vědomí  již poněkud posunuli. O čem tato kniha je zřejmé již ze samotného názvu – o naší lidské DNA, základu našeho fyzického života. Není to však práce vědecká, pojednávající o biochemii DNA a biochemických souvislostech, ale je to plně kniha ezoterická a takto i k DNA přistupuje. Odhaluje ji jako elektromagnetické informační kvantové pole, které je spojeno s biochemickou naší dvojšroubovici a které je jejím řídícím elementem. My sami si DNA systematicky programujeme a v jistém rozsahu měníme, jelikož skrze ono informační pole a jeho spojení s naším vědomím neustále na DNA působíme. Všechny aspekty toho jsou v knize vysvětleny a lze říct, že uchopením těchto poznatků získává čtenář moc nad sebou, stává se, resp. může se stát mistrem svého života, jeho vědomějším tvůrcem. A dále pak, což velmi důležité a neopominutelné – kniha pomáhá více otevřít vědomí již nějak probuzeného a vědomějšího člověka na vyšších vibracích kvantovosti, kvantovému vnímání skutečností života.

Láďa Mlčák, Marie Kuchařová a český Kryonův tým - http://kryon.webnode.cz/

 

Vyhledávání