Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Transformace Poselství Kryon KRYON - Kniha "Lidská duše odhalená" - O autorce, Munika Muranyi
KRYON - Kniha "Lidská duše odhalená" - O autorce, Munika Muranyi PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Láďa   
Pátek, 19 Květen 2017 13:38

O autorce, Monika Muranyi

alt

 

Monika měla vždy hluboký vztah a spojení s naší planetou Zemí. Získala bakalářský titul z aplikované vědy na Southern Cross University v Austrálii. Více než patnáct let pracovala v několika národních parcích v Austrálii a na novém Zélandu. Je také akreditovanou praktikující ve vyrovnávací technice EMFTM (EMF je zkratka pro elektromagnetické pole) – pro fáze I až XIII. Je také vášnivou fotografkou. Mnohé z jejích fotografií můžete vidět na webu Leeho Carrolla či na jejím vlastním – viz: www.kryon.com a www.monikamuranyi.com, a mnohem více pochopitelně i na jejích FB stránkách.

Úzce spolupracuje s Lee Carrollem, prozatím napsala již 3 Kryonovy knihy a vydala 2 sady karet. Je důležitou součástí Kryonova týmu.

Monika pečlivě zkoumala informace uvedené v této knize. V rámci svého duchovního probuzení a objevů metafyzických pravd cestovala na mnoho míst. Tato místa zahrnují cesty po Austrálii, Novém Zélandu, USA (včetně Havaje), Velké Británii, Chile, Argentině, Brazílii, Uruguayi, Bolívii, Peru, Ekvádoru, Kolumbii, Venezuele, Mexiku, Rusku, Ukrajině, Polsku, Bulharsku, Maďarsku, Německu, Švýcarsku, Španělsku, Itálii, Portugalsku, Turecku a Izraeli.

Inspirací k napsání a vydání této knihy byla pro Moniku její touha podělit se o Kryonovo učení a moudrost, aby i ostatní pochopili velkolepost toho, kdo jsou, a mohli se znovu spojit s esencí své duše – s tím Zlatým andělem, který žije v každém z nás.

alt

 

Vyhledávání