Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Transformace Poselství Další témata Poselství od Matariki
Poselství od Matariki PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Lenka   
Středa, 23 Září 2009 07:29
Matariki  je světelná duchovní bytost Nového Zélandu.. Maorové každoročně slaví svátek Matariki. K nám přišla v souvislosti s koncertem Charlottemarie v době těchto oslav a v době, kdy skupina Modrého klíče čistila energie Sněžky a Obřího dolu a otevírala dračí energie  České země.

Zde je její poselství:

Matariki:

Jsem cesta k lásce a dokonalosti, mohu vás obohatit o jiné postupy a nahlížení života a věčnosti.Jsem systém světel, která mají své významy, skryté schránky a své zdroje. Propojováním světel vytvářím různou energetickou kvalitu a odpovídám na různé otázky, řeším disharmonie rozličného typu. Uvědonomíte-li si a přijmete zdroje těchto světel, dostáváte do rukou nádhernou kytici energií neuvěřitelné síly. Tato světla v sobě budete postupně rozsvecet, neboť toto je součást aktivace vašich světelných těl.


BÍLÉ SVĚTLO

Nejkrásnější harmonie, světlo, ve kterém je obsaženo vše, jako v bílé jsou obsaženy všechny barvy spektra.. S ním nejvíce pracujete, toto světlo obsahuje všechny kvality, vstřebá všechny vaše energie, je všeobjímající. Jako Bůh. Ano – Boží láska, Boží jiskra, Bílá paní – toto je energie bílého světla. Všude tam, kde si nejste jisti specifikací disharmonie či problému, pomáhá bílé boží univerzální světlo.

K tomuto:Černá jakožto opak bílé též zahrnuje všechny barvy spektra – ty v bílé jsou živoucí,  ty v černé  jsou mrtvé. Těžké energie statického charakteru – bez pohybu.


MODRÉ SVĚTLO

Modrá je boží vůle . Ve vašem podvědomí je Boží vůle často spojena s historickým výkladem. Běžte si každý do své mysli a poctivě očistěte své vnímání Boží vůle od historického nánosu. Je to důležité, abyste mohli poznat v pravém světle Boha. Popovídjte si s archandělem Michaelem, jako strážce tohoto světla vás povede.
Modré je nebe, modré je moře, voda, průzračnost, čistota. Plášť Panny Marie.
V průzračnosti Boží vůle uzříte  všechny nesrovnalosti v ostrém světle a snáze jim porozumíte. Přátelé, čistota znamená očištění, zabalte se do thoto světla a uvidíte že se budou dít zázraky.


ZLATOŽLUTÉ SVĚTLO

Je to světlo hojnosti. Zlatožlutá je barva Slunce, jangu – lev – král zvířat.
Zlato je pro vás synonymem bohatství. Je třeba, abyste se s bohatstvím naučili nakládat, hojnost nejsou jen peníze, ale i nápady, jak realizovat váš osobní život.
Zlatožlutý tok hojnosti je třeba spravovat, udržovat a být v jeho používání zcela spravedlivý k sobě I k druhým. Nemůžete zahrnout hojností někoho, kdo žije celý život v bídě , tento člověk se v hojnosti utopí. I vy sami se toto musíte učit. Na druhou stranu má mnoho z vás spoustu bloků si tuto nádhernou energii dopřát.


ZELENÉ SVĚTLO LÉČENÍ

Jak víte, zelená barva se skládá z modré a žluté. Říkám hojnost Boží vůle. Ano, doslova., kdo se otevře hojnosti Boží vůle, je vnímavý k tomu, co přichází a nemusí být nemocný.
Proto zelená léčí, je v ní obsažena hojnost, dostatek, bezpečí, které musíme přinést nemocnému, aby se zklidnil, uvolnil a pak dokázal vstřebat Boží vůli.  Aby se jí otevřel.
Zelená je též barva rostlin, všiměte si, že ty se nikdy nebrání svému údělu a i touto informací léčí.


ZLATORUBÍNOVÉ SVĚTLO

Toto je barva králů. Barva krve, krevní řečiště, světlo ve kterém proudí život, mnoho síly. Pouze ten, kdo je k tomu povolán, může bdít nad tímto tokem a je mu dovoleno s ním zacházet.
V tomto světle je obsaženo mnoho hybné síly, která posouvá hmotu, ba celé kontinenty. Tímto vládnout vyžaduje velké množství pokory a vcítění a až ten, kdo k tomu dospěl, dostane Zlaté žezlo pohybu a Zlatou kouli koncentrace. Můžete o toto požádat mě nebo První lásku – dostanete tolik, kolik jste schopni v lásce přijmout a na kolik jste povoláni.


FIALOVÉ SVĚTLO TRANSFORMACE

Moji milí – fialová – barva složená z modré a červené – modré Boží vůle a čevené barvy Života, jež pulsuje krví a stělesňuje živoucí hmotu.
Fialová transformace neznamená nic jiného než změny takovým směrem, abychom fyzicky žili v Boží vůli. Někdy to bolí, vím, ale je to cesta jediným správným směrem. Proto je třeba toto světlo používat tam kde opravdu nazrál čas. Tam, kde jste vskutku připraveni k trvalým změnám, neboť ty jsou nezvratné a nelze se vracet zpátky. Stará realita pak už nesedí.
Vidíte, proto je fialová barva mezi lidmi celkem neoblíbená – k jejímu pochopení je třeba dojít.

Toto je poselství o světle, jak tyto dary přijímat, Matariki sdělí jistě velmi brzy. Jsou to nádherné dary, těšme se na ně         

Zapsala Lucie

 

Vyhledávání