Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Transformace Meditace a návody Meditace a návody Duchovní škola harmonie, Trnová, 12-14.04.2024
Duchovní škola harmonie, Trnová, 12-14.04.2024 PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Transformace   
Pátek, 12 Duben 2024 21:38

Opět jsme se sešli na Duchovní škole v Trnové, abychom pokračovali v práci na sobě a otevírali se plnému životu.

Nahrávky budou doplňovány v průběhu semináře. 

Spuštění nahrávek z přímo internetu či jejich stažení (Dropbox): Duchovní škola harmonie, Trnová, 12-14.04.2024

Jednotlivé nahrávky - Spusíte si je tak, že kliknete na vámi zvolenou nahrávku s v levém dolním rohu kliknete na symbol přehrávání (šipka vpravo). Stáhnout si jí můžete kliknutím v pravém horním rohu na Download a pak na Direct Download (či na symbol šipky dolů a Direct Download) viz obrázek níže.

Pokud byste si chtěli stáhnout všechny nahrávky najednou, klikněte na vpravo nahoře na Download, viz obrázek níže.

 

Dropbox:

Spuštění jednotlivých nahrávek přímo z www.dropbox.com je vhodné zejména, pokud si je spouštíte v mobilu (či nemáte možnost stáhnout a rozbalit archív (ZiP) s nahrávkami). Jednotlivé nahrávky si můžete pustit přímo v internetovém prohlížeči (Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera...) jak na počítači, tak i na mobilu či tabletu.

Nahrávky si můžete stáhnout, či rovnou přehrát:

Jednotlivé nahrávky

dropbox stazeni a prehrani nahravky 03 2022

Všechny nahrávky najednou

dropbox stazeni vsech nahravek 03 2022

Volitelné: Registrace na Dropboxu. Následně si stáhněte aplikaci Dropbox na počítač, či na mobil / tablet (AppStore - IOS / GooglePlay - Android). V základní verzi je Dropbox zdarma a navíc díky němu získáte 2 GB místa na sdílení (je to něco jako uloz.to či leteckaposta.cz, avšak jednodušší, rychlejší, lepší). Dropbox vám nabídne zkušební verzi Dropbox Plus zdarma na 30 dnů - rozdíl oproti základní Basic verzi je hlavně v kapacitě 2GB vs 2TB úložného místa. Pro stažení nahrávek vám stačí ta základní verze Basic, jež je zdarma.

PS: Pokud se vám na mobilu v aplikaci Dropbox ukazuje maximální délka nahrávky 15 minut, stačí si nahrávku(y) stáhnout do mobilu (Save to my Dropbox).

 

Vyhledávání