Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Transformace Poselství Přijatá vnitřní cestou
Přijatá vnitřní cestou
Krryon - „Manipulující strach“
Uveřejnil(a) Láďa   
Středa, 06 Květen 2020 09:02

Tento živý channeling byl přijat v Torontu, Kanada, 4. dubna 2020

Zdravím, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.  Nejsme neteční k tomu slonovi pod stolem, drazí; channeling probíhá ve slibné době. V čase, kdy mnozí se nacházejí uprostřed strachu a jiní se mu ze všech sil snaží ubránit. Než postoupíme k něčemu, co chci, abyste slyšeli, potřebuji chvilku.

V této chvíli jsou tu lidé, kteří dávají sbohem svým starším (blízkým); a je to těžké. Nikdy je nenapadlo, že se to stane tímto způsobem, a je to těžké. Adironnda řekla tak moudře některé principy esoteriky a uvažování; ale nepomohlo to, pokud jste někoho ztratili. Zaměřme se na chvíli na soucitný čin, na bytí pracovníkem světla této doby; na dostatek empatie, sdílení míru a soucitu, který máte, a na světlo světa, kterým jste – pro ty, kdo to potřebují. Jen na chvilku. Aspoň na chvilku. Někteří se ptají: Jak dlouho tohle potrvá? a odpověď zní – dost dlouho. Dostatečně dlouho. Chci vám říci některé věci – a něco z toho budou metafory a někteří z vás porozumí, jiní ne…

Celý článek...
 
Kryon - Kryon na Islandu – den jedenáctý – Korona 2
Uveřejnil(a) Láďa   
Čtvrtek, 30 Duben 2020 13:31

Tento živý channeling byl přijat Leem Carollem během cesty po Islandu – březen 2020

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby. Toto je poselství číslo 11 z ostrovního státu jménem Island. Tato cesta začala před mnoha lety. Krása tohoto místa byla zřejmá, Země promluvila, strážci skal a kaňonů ustoupili, aby na těch místech mohl proběhnout channeling. Je divné to říkat, ale tato země rozumí. Už dříve jsem vám řekl, že tato země má multidimenzionální aspekty, které jí umožňují promlouvat. A tak se tyto promluvy často projeví v podobě bytostí, jak je tomu na mnoha jiných místech. Protože lidem to dává smysl pouze v této formě, protože když má něco vědomí, pak tomu potřebujete připsat určitou formu.

Celý článek...
 
Kryon - Kryon na Islandu – den devátý a desátý – Ledová jeskyně a Na co bych se měl/a zeptat?
Uveřejnil(a) Láďa   
Čtvrtek, 23 Duben 2020 08:41

                                                  Den devátý – Ledová jeskyně

Tento živý channeling byl přijat Leem Carollem během cesty po Islandu – březen 2020

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby. Pokud jste se k nám právě připojili, tato skupina se nachází na jedinečném místě na této planetě. Jsou uvnitř obrovského ledovce. Můžete se ptát, jak je to možné. Ten ledovec byl záměrně vytvarován – ta práce trvala téměř rok, aby lidé mohli zažít to, co dnes zažívá tato skupina. Chci, aby tato skupina udělala něco společně se mnou – abyste byli zcela a naprosto tiší a skutečně jste poslouchali. (Chvíle naprostého ticha…)

Celý článek...
 
Moudrá učení od Archanděla Michaela * * duben 2020 -Přecházení posledními podrovinami čtvrté dimenze
Uveřejnil(a) Láďa   
Čtvrtek, 23 Duben 2020 08:38

AA Michael prostřednictvím Ronny/ svatý písař

** Přecházení posledními podrovinami čtvrté dimenze **

Milovaní mistři, jste Zlomkem Atomu Semínka bílého ohně Božího vědomí. Váš individualizovaný Atom Božího Semínka je celistvostí vaší Bytosti ve zkušenosti tohoto PodVesmíru. Představte si své Boží Já jako zlatou kouli Andělského Světla, která vyslala vpřed mnoho a mnoho Zlomků Sebe skrz naskrz oněmi mnoha Stvořeními v tomto PodVesmíru. Jste jedním z těchto briliantově zářících Zlomků. Vaše BOŽÍ JÁ nebo PŘÍTOMNOST JÁ JSEM zažívá mnoho realit najednou. Jak se plně přesouváte do prostředí vstupních úrovní Páté dimenze, začnete zažívat určité prokrvení telepatických myšlenkových forem a informací od některých svých bližších, energeticky nejvíce kompatibilních Vyšších Já. Stáváte se multidimenzionálními Duchovními/Lidskými Bytostmi.

Celý článek...
 
Zeme - Vaše živočišná povaha
Uveřejnil(a) Láďa   
Čtvrtek, 23 Duben 2020 08:37

Země prostřednictvím Pamely

Drazí přátelé,

jsem hlasem Matky Země. Jsem přítomna venku i uvnitř vás. Udělejte si chvilku a zjistěte, kde jste. Vnímejte energii v této místnosti a pak dovolte svému vědomí cestovat ven k horám, nebi a jezeru. Vnímejte energii tohoto místa na Zemi. Příroda je tu silně přítomná a chce vás přivítat. Vidí vás a vnímá, a tak si nyní představte, jak jsou vaše chodidla spojena se Zemí. Dovolte energii tohoto místa, tento mír Matky Přírody, aby vstoupil do vašich chodidel.

Celý článek...
 
« ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec »

Strana 10 z 353

Vyhledávání