Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Transformace Akce Čistící dny
Čistící dny
Společné meditace na pomoc Zemi PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Transformace   
Čtvrtek, 22 Říjen 2020 00:12

Milí přátelé,

každý den ve 22.hod. opět se společně propojíme přes naši duchovní mandalu naší nepodmíněnou láskou nebo poznanou harmonií na řeku lásky a řeku něhy a vytvoříme společné propojení lásky našimi srdci a tuto krásnou energii společně posíláme:

Celý článek...
 
Čistící dny v roce 2012 PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Lenka   
Úterý, 22 Listopad 2011 21:05

Milí přátelé,

s předstihem Vám přinášíme již informaci k termínům tzv. tabulkového čištění v první polovině roku 2012. Tabulkové čištění, jak víte, je základní, vstupní, čištění neláskyplných a temných energií našeho Bytí. Toto energetické čištění slouží k tomu, abychom se energeticky podpořili a otevřeli si cestu k dalšímu, hlubšímu čištění a následně pak až k tvořivé práci s energiemi a utváření vznešeného a harmonického života.
Celý článek...
 
Čistící dny v roce 2010 PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Sylva   
Středa, 13 Leden 2010 19:53

Skupinové čištění neláskyplných energií, které slouží k tomu, abychom se navzájem energeticky podpořili, a abychom si každý z nás mohli zpracovat a vyčistit neláskyplné energie, které nás trápí. Ať už se jedná o čištění karmických záležitostí, závazků nelásky, emocionálních stop, ega nebo třeba uzlů vývojové spirály či tzv. temných projektů a podobně...

Celý článek...
 


Vyhledávání