Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Transformace Akce Společné akce
Společné akce
Mise Malý Blaník – Aktivace energií nové doby – 8.9.2018 – 11.hod. – Louňovice /Praha – Vlašim – Louňovice/ PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Láďa   
Středa, 15 Srpen 2018 09:11

Malý Blaník je srdcem české kotliny a propojením přes naše srdce budeme aktivovat energie nové doby pro nás i pro celou planetu.

Sraz je v sobotu, 8.9. v Louňovicích na náměstí v 11.hod.  Z Louňovic  pak pojedeme  směr Velký Blaník asi 1,5 km lesem a po levé straně je asfaltované parkoviště  s dřevěným altánem. Odtud půjdeme pěšky asi 1 km po lesní cestě k Malému Blaníku.

Přihlašte se prosím Míně Noskové, tel. 777 214872, nejlépe sms a napište odkud jedete a kolik máte v autě volných míst. Bude propojovat lidi do aut, jak bude třeba. Na meditaci si vezměte karimatku.  Těšíme se na vás.

Evička a Zdeněk

 
Pozvání - Obřad Agnihotra k pročištění prostoru a energií aktu popravy 27 českých pánů PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Láďa   
Čtvrtek, 14 Červen 2018 19:30

Milí přátelé a také i příznivci divukrásného a velice funkčního čištění Agnihotrou

Zveme vás na společné sdílení 21. 6. v 4:30 na Staroměstském náměstí u památníku Jana Husa (na křížích popravy budou kolegové z Waldorfu ), nejlépe každého s měděnými pyramidami . Více podstatného o tom jak čištění funguje, se dozvíte na tomto webu Agnihotra – shop). Je zde možné pyramidu i objednat u Jana Běhůnka.

Toto sdílení je u příležitosti výročí popravy 27 českých pánů z roku 1621, které tenkrát proběhlo v 5 hodin ráno. Tomuto aktu předcházela Bílá Hora a navazovala 30letá válka...

Celý článek...
 
Meditace na harmonizaci časoprostoru Česka a Slovenska – 26.5.2018 PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Láďa   
Středa, 23 Květen 2018 20:58

Meditace na harmonizaci časoprostoru Česka a Slovenska

Jedna z nejzásadnějších akcí tohoto roku. Prosím přidejte se, kdo můžete. Budoucnost máme ve svých rukou a budete taková, jakou si ji uděláme.

Meditace se uskuteční v sobotu 26.5.2018 se začátkem přesně ve 22.00 hodin letního času.

U této meditace je velmi důležitá přesná synchronizace kvůli přesnému načasování jednotlivých částí meditace, aby došlo k požadovanému efektu. Proto je velmi důležité zahájení meditace všemi účastníky přesně ve 22.00 hodin. Synchronizace přesného zahájení je možno dosáhnout tím, že všichni účastníci spustí meditaci v tom okamžiku, kdy jim na mobilu naskočí čas 22.00 hodin, za předpokladu, že mají na mobilu nastaveno synchronizaci času. Pokud ne, je vhodné se řídit jinými mediálními prostředky ukazující přesný čas.    

Celý článek...
 
VÝZVA - Společná meditace za "Posílení egregoru slovanství a pozitivní vize budoucnosti" PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Láďa   
Neděle, 24 Září 2017 15:56

Milí přátelé,

jistě jste si všimnuli, že se v poslední době množí ve společnosti a tedy i na internetu zmínky o slovanských kořenech našich národů, o bohaté a dlouhé historii Slovanů – (vždyť dnešek je 3. dnem roku 7.526 Slovanského kalendáře) - , o tom ale také, jak byli Slované postupně v historii umlčováni, jak je snaha určité části světa Slovany si neustále podrobovat. Je to takové pozvolné probouzení ducha národa a naší spjatostí s naší hlubokou historií v historicky významné době přechodu na vyšší typ lidské společnosti, společnosti míru.

Celý článek...
 
MEDITACE PLANETÁRNÍHO SRDCE 11.,12. A 13. BŘEZNA 2016 a Dopis trubadůra míru Jamese Twymana PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Láďa   
Úterý, 08 Březen 2016 23:17

                                                             Meditace planetárního srdce
                                   Když je planeta Země naší matkou, Indie je jejím srdcem

Dne 11., 12. a 13. března se James Twyman a Unify.org připojí k 3.5 milionu lidí shromážděných v Dillí, Indie v průběhu Světového kulturního festivalu, aby se soustředili na jednu z největších synchronizovaných meditací v dějinách. Naším cílem je, aby 100 milionů lidí posílalo léčivou energii pro uzdravení planety. Když je planeta Země naší matkou, pak je Indie jejím srdcem. Meditace planetárního srdce má za cíl vyslat světelný pulz, tak silný, že odpoví samotná Gaia.

Celý článek...
 
« ZačátekPředchozí12345DalšíKonec »

Strana 1 z 5

Vyhledávání