Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Transformace Poselství Univerzální světlo
Univerzální světlo
Poselství od bytost Sfingy - Ija PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Transformace   
Středa, 09 Prosinec 2020 22:38

Milí přátelé,

přinášíme vám aktuální poselství od bytost Sfingy - Ija:

Spuštění nahrávky z přímo internetu (Dropbox): Poselství od bytosti Ija 08_12_2020.mp3

nebo

Odkaz ke stažení nahrávky (Dropbox): Poselství od bytosti Ija 08_12_2020.mp3

 
Kryon - Kryon ma Rapa-Nui - Channeling 2 PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Láďa   
Středa, 06 Listopad 2019 16:24

Tento živý channeling byl přijat Lee Carollem na Velikonočním ostrově, 27. října 2018

Zdravím Vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby. Tohle je druhý channeling na Rapa Nui. Nacházíme se nyní na místě setkání. A ještě předtím, než vám předám dnešní poselství, řeknu vám, že tohle je zvláště důležité pro Rapa Nui. Ne pro lidi z Rapa Nui, nýbrž pro návštěvníky. Rapa Nui se zde nachází po velmi dlouhou dobu, s lemurijskou energií, a není zde nic, co by muselo být aktivováno. Není zde nic, čemu by se muselo udělit požehnání. A to proto, že tohle je lemurijská půda. A v souvislosti s tím se chci na moment zastavit. Žádám předky tohoto místa o povolení předat toto poselství. Nádherné poselství o zplnomocnění a o poctě pro všechny, jež jsou zde. A také chci poděkovat za dohody, které jsou mezi námi.

Celý článek...
 
Kryon - Duše, která je hodna - 2. pražský channeling Kryona PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Láďa   
Čtvrtek, 07 Únor 2019 18:39

Tento živý channeling Kryona byl přijat Lee Carollem v Praze,, 29. 09. 2018!!

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby. Chci teď věnovat okamžik tomu, abyste cítili, co se zde odehrává. Probíhá zde koherence (soudržnost) vědomí. Sedíte zde po celý den a váš záměr tu sedět začíná být zřejmý. Jaký je váš záměr, abyste byli v této místnosti? Možná tu pro vás něco je. Možná dokonce rozpoznáváte určitou energii. Je toho tolik, co vám mohu předat a co můžete slyšet ve svém jazyce. Chci vám předat zprávu, kterou jsem předal už mnohokrát. Má však větší dopad, pokud zazní ve vašem jazyce. Budete si ji lépe pamatovat. Možná jí dokonce uvěříte. A víra je zde klíčem! Mohu vám předat poselství, ale pokud mu neuvěříte, pak není důvod, abych tu byl…

Celý článek...
 
Kryon - Heavy Lifting PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Láďa   
Středa, 18 Duben 2018 08:06

Tento Kryonův channeling byl přijat 24. 03. 2018 v Sacramentu, Kalifornii

                                                      Úvodní mini poselství

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby. Dnes vám chci během těchto krátkých okamžiků předat detaily o procesu, který si možná neuvědomujete a který zahrnuje úplně každého z vás. Ti v místnosti a ti, kteří toto poslouchají – mají něco společného. Pokud jste zde záměrně, to znamená, že byl váš nápad sem přijít, pak jste staré duše. Není to také žádná náhoda, pokud jste tu proto, že vás o to někdo požádal. V tom případě jste stará duše „z komůrky“ (smích) - (metafora pro to, že se před tím snažíme schovat – pozn.překl.). Na určité úrovni víte, jak věci fungují. Ve skutečnosti znalost fungování věcí, je přesně to, co některým brání sem přijít, protože se ve své mysli rozhodli, že tohle nepotřebují – a mnozí z nich to skutečně nepotřebují. Jsou plně vybaveni k tomu, aby prošli posunem. Ale jsou určité atributy, o kterých byste měli vědět a my jsme o nich dosud nehovořili.

Celý článek...
 
Celia Fenn - Slunovratová kosmická světelná bouře PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Láďa   
Úterý, 12 Prosinec 2017 19:43

V úterý projdeme Branou 12:12, poslední branou v sérii Trojice Bran, dokončující spirálu, která začala 8.8. v srpnu. Určitě souhlasíte, že to byly intenzivní měsíce. Asi se jako já těšíte na završení v následujících dvou týdnech.

12:12 bude bodem, ve kterém se začne formovat Spojení vaší Duše a jejího poslání do vaší Reality. Nemusí to být zřejmé, může se jednat pouze o náznak nebo pocit. Netlačte to přes ego. Jednoduše to nechte rozvinout ve vaší časové spirále.

Celý článek...
 
« ZačátekPředchozí12345DalšíKonec »

Strana 1 z 5

Vyhledávání