Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Ježíš
Jeshua - Vyjádřete světlo své duše PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Láďa   
Neděle, 26 Únor 2012 18:06

Přijala Pamela Kribbe, Únor 2012

Drazí přátelé,

Jsem zde, jsem mezi vámi, já jsem Jeshua. Znáte mě, jsem váš přítel a bratr.
Vím, jaké to je být člověkem. Jsem velmi blízko vašemu srdci. A vy všichni jste si navzájem blízko, neboť vy všichni zde přítomní nebo vy, co tohle čtete, jste dušemi, které přišly zas a znovu na Zemi inspirovány Světlem, touhou změnit vědomí na Zemi.

Celý článek...
 
Poselství Ježíše - Propouštění rodiny, do níž jste ze narodili PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Lenka   
Neděle, 14 Březen 2010 22:31
Seriál: Léčení
Jeshua ben Joseph prostřednictvím Pamely Kribbe
www.jeshua.net
© Pamela Kribbe 2005

Drazí přátelé, činí mi velké potěšení, že s vámi mohu opět pobýt. Všichni jste stateční bojovníci. Jen samotná vaše přítomnost ve fyzickém těle na Zemi v dnešní době vypovídá o vaší ohromné odvaze a připravenosti čelit temnotě, vnitřní a vnější, a zaměřit na ni své Světlo, Světlo svého vědomí. Jste bojovníci v duchovním smyslu a vaše zbroj spočívá stejnou měrou v soucitu, jako v soudnosti. Strachy a iluze vaší reality se nedají překonat jen láskou a soucitem. Tyto základní, převážně ženské přednosti potřebují být doplněny mužskými kvalitami srozumitelnosti a soudnosti. Soucit vám dává schopnost vnímat jiskřičku Světla v každém vyjádření duality, například rozeznat Světlo něčí duše i v případě, že je jeho osobnost plná negativity. Díky soudnosti si uvědomujete přítomnost strachu a energií spojených s mocí v každém takovém výrazu a umožňuje vám to se od něj vzdálit, nechat ho odejít z vašeho energetického pole.
Celý článek...
 
Poselství Ježíše - NOVÁ ZEMĚ I, Pracovníci Světla PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Lenka   
Neděle, 14 Březen 2010 17:25
Jeshua prostřednictvím Pamely Kribbe

V těchto dnech a v tomto věku dochází na Zemi k přechodu. Přichází úsvit nového vědomí, které dříve či později nabere hmotnou podobu. Jak přesně k tomuto přechodu dojde, jaký získá tvar, to není pevně rozhodnuto. Budoucnost je vždy neurčitá. Jedinou skutečně danou věcí je tento moment: “přítomný okamžik“. Z pramene Přítomného okamžiku vychází nespočet možných cest, nekonečná pavučina možných budoucností.
Celý článek...
 
Poselství Ježíše - Pracovníci světla PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Lenka   
Neděle, 14 Březen 2010 14:20
Jeshua prostřednictvím Pamely Kribbe

Planetární cyklus


Všechno, co je, se vyvíjí v cyklech, planety stejně jako lidé. Není výjimečné, že jednotlivec nebo skupina individuálních duší v určitém časovém okamžiku vystoupí z karmického cyklu. Tuto éru však činí jedinečnou skutečnost, že Země sama dokončuje významný karmický cyklus. Země prochází vnitřní transformací, jež vyústí v nový typ vědomí jejího bytí jako planety. V jakémkoliv bodě se jednotlivé duše v rámci svého osobního cyklu nacházejí, zemský transformační proces je ovlivní.
Celý článek...
 
Poselství od Ježíše k Velikonocům PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Sylva   
Pátek, 10 Duben 2009 19:03

Přinášíme poselství od bratra Ježíše, který nás tentokrát skrze Karin nabádá k tomu, abychom využili času velikonočních svátků a udělali si jednoduchou očistnou meditaci.

Celý článek...
 


Vyhledávání