Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Transformace Poselství Další témata
Další témata
Otázky a odpovědi k semináři Evy Puklové z 25. 9. 2016 - světelné bytí a krystalické tělo PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Transformace   
Středa, 05 Říjen 2016 14:42

Ahoj přátelé.

Sdílíme rozhovor s Evou Puklovou a Zdeňkem Krejčíkem,

který bylnahrán 1.10. 2016 na základě četných dotazů k přechodu do světelného lidství.

Obsahuje otázky a odpovědi k semináři Evy Puklové z 25. 9. 2016 - světelné bytí a krystalické tělo.

 

Pro ty, kteří již absolvovali 1. fázi přechodu do světelného bytí na DŠ Transformace 21.-25.9. 2016, je určena, pokud budou chtít, 2. fáze přechodu do světelného bytí na DŠ 24.-27.11. 2016

Harmonie 10.-13.11. 2016, bude věnována 1. fázi přechodu do světelného bytí a DŠ  15.-18.12. 2016 - 2.fázi přechodu do světelného bytí.

Všechny tyto uvedené DŠ se budou věnovat pouze těmto tématům.

 

 redakce webu

 

 
Pleja - NALÉZEJME POZITIVNÍ ŘEŠENÍ PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Láďa   
Úterý, 06 Říjen 2015 19:52
Přijala Pleja Světlo Krystal, 2.10. 2015

Dívejte se na život z té lepší stránky, dopracovávejte se k dobrému, snažte se konat pouze Dobro a od života pak můžete očekávat jen to nejlepší, toho co je dobré. Ocitnete-li se v nějaké negativní situaci, neobviňujte z toho druhé, dělají jen to co umí, na co energeticky dosáhnou. Stejně nakonec zjistíte, že i to zlé je pro něco dobré, anebo že není tak zle, jak to vypadá, jak se říkává. Je potřebné si uvědomit, že špatné skutky nemůžeme vracet ve stejné vibraci, tedy ve špatných skutcích. Platí to i pro psané slovo, které si také nese svou vibraci.

Celý článek...
 
Kniha "Kryon - 12 vrstev DNA" - Další názory čtenářů PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Láďa   
Sobota, 25 Říjen 2014 09:52
Milí přátelé,

již sedmý měsíc mají všichni Kryonovi příznivci, ale samozřejmě i všichni další, kdo zatím jeho učení neznají, možnost si pořídit do své knihovničky duchovní literatury první Kryonovu knihu v českém překladu.  Za tu dobu si ji pořídilo větší množství duchovně jdoucích lidí,  hledajících další a další poznatky a jejich energetická vyjádření pro rozšíření svého vědomí, než jak jsme původně předpokládali.
Tak jak se s lidmi potkáváme, tak nám ke knize sdělují své pocity a názory. A někteří z nich, jak víte, se osmělili a tyto své pocity a názory nám napsali. Průběžně jsem vás s nimi v uplynulých 7 měsících seznamovali. V poslední době jsme obdrželi opět pár takových sdělení, osobních či písemných, a rádi se se  s vámi o ně podělíme také.
Celý článek...
 
Pamela Kribbe - Vše je tak, jak by mělo být, nebo ne? PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Láďa   
Středa, 09 Červenec 2014 13:14
Pamela Kribbe, červen 2014

„Tak to mělo být“, „musí za tím být nějaký vyšší smysl“, „vše je přesně tak, jak má být“. Poznámky snadno činěné mezi spirituálně nakloněnými. Často jsou tvrzení jako tato, činěny vůči situacím či událostem, které se zdají, že nemají smysl, jsou tragické nebo kruté. Nehody, nemoci, prosté překážky testují náš smysl pro spravedlnost. Proč se mi to stalo, proč se to muselo stát? Názor, že za vším, co se přihodí, je vyšší řád, božská ruka, která znamená dobro, je uklidňující. Je to však pravda?
Celý článek...
 
INELIA BENZ - O útisku ženské polarity … a jak ji osvobodit PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Láďa   
Pondělí, 10 Březen 2014 11:03
Pátrali jste někdy, co se skrývá za útiskem naší ženské polarity?

Je snadné uvíznout v kruhu oběť/agresor, když přemýšlíme o útlaku ženského pólu reality. A nemyslím tím jenom útlak našich vlastních osobních ženských rysů, ať jsme muž nebo žena, ale fyzický a často brutální útlak žen a mužů se silnou ženskou stránkou po celém světě. Je snadné podlehnout zuřivosti, hněvu, frustraci, strachu a beznaději, když otevřeme oči a podíváme se, co se děje kolem nás.
Celý článek...
 
« ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec »

Strana 1 z 13

Vyhledávání