Aktualitky

Začátek seminářů

Milí přátelé,
všechny semináře (krom Cesty lásky 1) začínají v pátek ve 14:00 (povídáním a testováním) a vlastní program pak začíná v 15:30.

Mise
28. duchovní mise na pomoc Matce Zemi - Namibie, Keňa, Tanzánie a Zanzibar (12.11.2012 - 2.12.2012) PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Láďa   
Středa, 25 Duben 2012 14:09

NAMIBIE - KEŇA -  TANZANIE - ZANZIBAR

Milí přátelé,

v těchto dnech připravujeme další misi pro pomoc Matce Zemi. Jak vidíte, tentokrát nás Matka Země požádala o pomoc v Africe. Abychom mohli misi co nejlépe připravit, nejen co do náplně, tak ale i co se týká ceny, je potřebné se k misi přihlásit co možná nejdříve. Níže uvádíme itinerář mise, tak jak byl připraven cestovní kanceláří, která má s cestami do těchto lokalit již zkušenosti. Pro ilustraci jsme vložili i několik situačních fotografií. 
Pročtěte si pečlivě připravený plán cesty a níže, pod popisem cesty pak jsou další organizační informace vč. informace cenové.

Celý článek...
 
Mise pro Matku Zemi - západ USA a Hawai 4.5.-31.5. 2012 PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Láďa   
Úterý, 27 Prosinec 2011 14:50

MIlí přátelé,

před nedávnem, počátkem září jsme uveřejnili předběžné informace k připravované duchovní misi pro pomoc Matce Zemi směřované tentokrát na západ USA a následně s přeletem na Havaj. Předkládáme Vám nyní definitivní verzi této mise, tak jak byla připravená Evičkou i naším panem průvodcem, p. Svobodou a byly také zohledněny informace od havajské šamanky. Oproti původnímu návrhu je o 4 dny delší a umožňuje se i misi rozdělit a zúčastnit se i jen některé části.

Celý článek...
 
Mise KANADA - ALJAŠKA PO STOPÁCH ZLATÉ HOREČKY prodloužení termínu přijetí přihlášek PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Lenka   
Středa, 23 Únor 2011 11:24

 Na Misi pro Matku Zemi - KANADA - ALJAŠKA PO STOPÁCH ZLATÉ HOREČKY se můžete přihlašovat až do konce dubna Míňi Noskové buď e-mailem - Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript - nebo telefonicky 777 214 872 a získáte zde i jakékoli další informace.

Na společnou cestu a meditace pro Matku Zemi vás zve Eva Puklová

 

 
MIse pro Matku Zemi - KAMBODŽA, VIETNAM A JIŽNÍ KOREA 19. 3. - 11. 4. 2011 PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Lenka   
Pondělí, 23 Srpen 2010 08:45
Dvě země jihovýchodní Asie, bývalé Francouzské Indočíny, země s bohatou dávnou historií a vyspělou kulturou, ne tak vzdálenou tragickou minulostí a pulzující a nadějnou přítomností.
Celý článek...
 
Mise Mongolsko - co nám přinesla PDF Tisk Email
Uveřejnil(a) Lenka   
Středa, 21 Červenec 2010 16:01

Měsíc po návratu z Mise do Mongolska  vám přináším mozaiku střípků - pohledů jednotlivých účastníků. Někteří neměli chuť napsat a odhalit své nitro, těm ostatním patří můj dík. Lenka

Celý článek...
 
« ZačátekPředchozí123456789DalšíKonec »

Strana 7 z 9

Vyhledávání